Door de introductie van de revolutionaire Xerox ColorQube-serie is Veenman de enige organisatie in Nederland die haar relaties de kostenbesparende 3-teller oplossing kan bieden van zowel Xerox als HP.

Veenman heeft in september de nieuwste en revolutionaire ColorQube-lijn van Xerox op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Deze lijn onderscheid zich door aanzienlijke milieubesparingen en een unieke 3-teller-strategie.
Met de presentatie van de Xerox ColorQube-serie onderstreept Veenman haar unieke positie in de Nederlandse markt als (grootste) onafhankelijke leverancier van afdrukapparatuur. Veenman levert namelijk als enige partij in Nederland de Xerox ColorQube systemen naast de succesvolle HP Edgeline systemen welke ook werken op basis van de 3-teller-strategie.

“Als het gaat om ons portfolio werken wij op strategisch niveau samen met partners van wereldklasse. Door deze samenwerking zijn wij tijdig en volledig op de hoogte van alle innovaties en technologische ontwikkelingen maar blijven wij onafhankelijk in onze adviezen. Onze klanten profiteren daar direct van mee, aldus algemeen directeur, Eric Annema.”

3-teller-strategie ColorQube
Afhankelijk van het dekkingspercentage kleur per pagina bepaalt het systeem automatisch zelf of het document zwart-wit/kleine hoeveelheid kleur; kleur kantoor of kleur professioneel pagina’s bevat en tegen welk tarief elke afzonderlijke pagina wordt afgedrukt. Dus niet langer een eenheidsprijs voor kleurenafdrukken, maar betalen naar intensiviteit van de kleur. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op voor veel organisaties.

Milieubesparing
In de VS, waar de nieuwe ColorQube serie dit voorjaar met veel succes werd geïntroduceerd, is de ColorQube 9200-lijn inmiddels onderscheiden met de pretentieuze Energy Star van het gerenommeerde US Environ Mental Protection Agency.
Naast vele andere noviteiten onderscheiden de Xerox ColorQube 9201, 9202 en 9203 zich door het gebruik van de door Xerox ontwikkelde Solid Ink technologie. De Solid Ink techniek reduceert de toner afval met liefst 90% ten opzichte van vergelijkbare color laser onderdelen. Bovendien is er sprake van een natuurlijke recycling, omdat er geen cartridges gebruikt worden. De afval blijft dus beperkt tot de verpakking die op normale manier verwerkt kan worden.

Ook is het systeem uitgerust met het unieke Intelligent Ready Technology. Deze zelflerende technologie zorgt er voor dat het systeem zich automatisch aanpast aan het gebruik op het kantoor en zich tijdens rustige periodes automatisch in de spaarstand zet.

Productiviteit
De Xerox ColorQube 9200-serie kan, afhankelijk van de gekozen printkwaliteit, tot maximaal 85 pagina’s per minuut afdrukken. Daarbij kan gekozen worden uit 4 verschillende printsnelheden.

Uiteraard zijn de nieuwe systemen uiterst gebruiksvriendelijk, te beginnen met het bedieningspaneel. Maar ook de Solid Ink sticks zijn gemakkelijk te vervangen. De beveiliging is van het hoogste niveau, waardoor het beheren van het netwerk optimaal is.


Rate this post

Print Friendly