Amsterdam, 28 september 2009 – Breeler, aanbieder van veilig online documentmanagement, stelt mede-eigenaar Lex Vellekoop (49) aan als managing director van de organisatie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het strategische beleid en de operationele bedrijfsvoering van de online documentbeheerder. Voor Lex deze functie accepteerde, werkte hij als zelfstandig adviseur en interim-manager aan IT-projecten, vooral binnen de financiële wereld. Zijn expertise deed hij jarenlang op bij ondermeer ABN AMRO en CMG, als IT-er, projectmanager en binnen opeenvolgende directiefuncties.


Lex Vellekoop: “De tijd is rijp voor online documentmanagement. Mensen zijn eraan gewend geraakt hun zaken online te beheren. Met Breeler bieden we eenvoudigweg de volgende stap: de mogelijkheid online je documenten te beheren. Mede-oprichter André van der Doelen en ik liepen al langer met het idee van een online documentmanagement systeem. De combinatie van onze kennis en ervaring heeft uiteindelijk geleid tot Breeler. Belangrijkste voorwaarden voor introductie waren gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Ondernemers moeten hun documenten continu en veilig kunnen uitwisselen, opslaan en beheren.


Breeler richt zich met de online documentmanagement service vooral op het MKB en ZZP’ers. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoefte van kleinere ondernemers naar veilig en gemakkelijk documentenbeheer. Vellekoop: “We willen Breeler uitbouwen tot een totaaloplossing voor ondernemers. Hierbij leggen we eerst de focus op de Nederlandse markt en services voor Nederlandse organisaties. Als dat succesvol blijkt hebben we uiteraard ook internationale ambities.”


Rate this post

Print Friendly