Amsterdam, 28 september 2009 – Vanaf vandaag is er een nieuwe Nederlandse aanbieder van veilig online documentmanagement voor ondernemers: Breeler. Met deze online documentmanagement dienst kunnen documenten, zoals brieven, e-mails, Word- en PDF-bestanden veilig worden opgeslagen, beheerd en bewerkt. Via internet zijn deze bestanden tijd- en plaatsonafhankelijk te raadplegen, waardoor bedrijven altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot hun documenten. Omdat Breeler documentmanagement aanbiedt op een flexibele abonnementsbasis kunnen nu ook bedrijven met een beperkt IT-budget documenten centraal opslaan. Er is geen investering nodig in eigen software, hardware, besturingssystemen en applicatiebeheerders. Breeler richt zich met haar online documentmanagement oplossing op zelfstandigen en ondernemers in het MKB.

Breeler werkt met de nieuwste beveiligingstechnieken en de oplossing is transparant en eenvoudig te gebruiken. Niet alleen is documentmanagement de oplossing voor het veilig opslaan van documenten, ook het samenwerken in documenten wordt vereenvoudigd. Meerdere gebruikers op verschillende locaties kunnen eenvoudig samenwerken aan één document. Het gebruikersgemak draagt bij aan de efficiency en een gegarandeerde continuïteit, en voorkomt dat documenten op straat komen te liggen door diefstal of verlies van laptops of usb-sticks. De online documentmanagement oplossing wordt aangeboden in verschillende abonnementsvormen, afgestemd op het aantal gebruikers.


De oprichters van Breeler, André van der Doelen en Lex Vellekoop zijn ervaren IT-ers én managers die beschikken over de nodige praktijkervaring bij het ontwerpen en inrichten van documentmanagement systemen. Breeler richt zich specifiek op het MKB en ZZP’ers. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoefte van kleinere ondernemers naar veilig en gebruiksvriendelijk documentmanagement. Lex Vellekoop, managing director bij Breeler licht toe: “Ruim negentig procent van de MKB-ondernemingen met mobiele werkers heeft al eens te maken gehad met diefstal of verlies van laptops. De totale schade voor het bedrijfsleven als gevolg van verloren en gestolen laptops wordt geraamd op 1,6 miljard euro per jaar. Aangezien het aantal mobiele werkplekken en thuiswerken nog steeds sterk toeneemt, wordt de veiligheid van bedrijfsinformatie steeds belangrijker, ook voor partijen die normaliter niet het budget hebben voor een grootzakelijk documentmanagement systeem.”


Beschikbaarheid

De online documentmanagement oplossing van Breeler is vanaf 28 september beschikbaar via www.breeler.com. Er wordt een gratis proefabonnement van een maand aangeboden.


Rate this post

Print Friendly