De DIV afdeling van de gemeente Capelle a/d IJssel mag zich ‘DIV afdeling van het jaar’ noemen. Op 23 september 2009 werd aan het enthousiaste DIV team van deze gemeente de Mailprofs Kwaliteitsaward toegekend. Dat gebeurde tijdens het drukbezochte Heliview congres Information & Document Management in Zoetermeer.

De prijs, tot stand gekomen door het OZO netwerk, SOD Opleidingen, NVBA, Document@work, GO Opleidingen en Mailprofs, ging vorig jaar naar de gemeente Moerdijk. Dit jaar was, behalve Gemeente Capelle a/d IJssel en DCMR Milieudienst Rijnmond, ook een DIV afdeling buiten de overheid genomineerd, namelijk Mn Services. De onafhankelijk vakjury (Gert-Jan de Graaf, Thijs Laeven, Hans Hofman, Remko Oosterwijk en John Roos), noemde in haar rapport onder meer het digitaal werken, het kwaliteitssysteem en de samenwerking van de afdeling als redenen om de prijs deze keer toe te kennen aan Gemeente Capelle a/d IJssel.

In 2010 wordt opnieuw de Mailprofs Kwaliteitsaward uitgereikt. DIV afdelingen kunnen ook volgend jaar weer meestrijden om de titel ‘DIV afdeling van het jaar’. Meer informatie is te lezen op de website: www.mailprofskwaliteitsaward.nl

De Mailprofs Kwaliteitsaward 2009 werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren BancTec, Decos, Proces&Document en Sdu uitgevers en werd ondersteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Vereniging SOD en Heliview Conferences.


Rate this post

Print Friendly