Nieuwe versie biedt intuïtieve tools waarmee gebruikers op eenvoudige wijze PDF-bestanden kunnen converteren, genereren, wijzigen en beveiligen met behulp van innovatieve technologie voor het reproduceren van de documentstructuur

Amsterdam, 30 juni 2009 – ABBYY, een toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, het vastleggen van gegevens en taalkundige oplossingen, introduceert PDF Transformer 3.0. PDF Transformer is een toepassing voor het converteren en genereren van PDF-documenten. De nieuwe versie voegt technologische verbeteringen toe aan het conversieproces voor PDF-bestanden, zodat de software nauwkeuriger is dan ooit tevoren. Dankzij de Adaptive Document Recognition Technology (ADRT) van ABBYY is PDF Transformer 3 het enige product in zijn klasse dat in staat is om tijdens het converteren van PDF-bestanden met meerdere pagina’s de logische structuur, het tekstverloop en de opmaak van documenten te reproduceren. Daarnaast biedt de nieuwe versie meer flexibiliteit om het genereren en wijzigen van PDF-documenten aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. De software biedt ook geavanceerde functionaliteit waarmee gebruikers op veilige wijze PDF-bestanden kunnen bewerken en archiveren. Gebruikers kunnen gevoelige informatie binnen PDF-documenten redigeren, documenten van specifieke kenmerken zoals stempels en Bates-stempels voorzien, PDF-bestanden comprimeren en documenten in een doorzoekbaar PDF/A-formaat ter archivering opslaan.

“Dankzij de combinatie van krachtige technologie en een eenvoudige, intuïtieve interface biedt ABBYY PDF Transformer ongeëvenaarde kwaliteit en eenvoud voor alle denkbare bewerkingen van PDF-documenten”, aldus Jupp Stoepetie, de directeur Europa van ABBYY. “PDF Transformer 3.0 is een veelzijdig en flexibel hulpmiddel dat voor een breed publiek is geschikt, van zakelijke gebruikers die hun processen willen stroomlijnen en hun operationele kosten willen reduceren tot individuele gebruikers die op snelle en nauwkeurige wijze informatie uit PDF-documenten willen ophalen”.

PDF Transformer is gebaseerd op de Optical Character Recognition (OCR)-technologie van ABBYY en is in staat om op accurate wijze elk gewenst type PDF-bestand om te zetten in volledig opgemaakte, bewerkbare documenten in 184 verschillende talen. De software biedt volledige integratie met alle populaire Microsoft Office-toepassingen en stelt gebruikers in staat om PDF-bestanden op basis van een simpele muisklik direct vanuit deze toepassingen te converteren of te genereren. ABBYY PDF Transformer 3 biedt aanzienlijke verbeteringen van de conversienauwkeurigheid en algehele functionaliteit.

Intelligente reproductie van de documentstructuur en -opmaak
ABBYY’s ADRT-technologie reproduceert op intelligente wijze de logische structuur en opmaak van documenten met meerdere pagina’s tijdens het converteren van PDF-documenten naar Microsoft Word- en Excel. De software behandelt documenten met meerdere pagina’s als één entiteit in plaats van een reeks van afzonderlijke pagina’s. Hierdoor is PDF Transformer 3.0 in staat om op nauwkeurige wijze de opmaakkenmerken van Microsoft Office, zoals kop- en voetnoten, de paginanummering, opschriften bij afbeeldingen, lettertypen en stijlen te reproduceren, zodat gebruikers op eenvoudige wijze het resulterende document kunnen wijzigen. De paginanummers worden automatisch bijgewerkt zodra gebruikers pagina’s uit een document verwijderen of er nieuwe pagina’s aan toevoegen. Voetnoten en opschriften worden op intelligente wijze aan de juiste content gekoppeld. Als de content wordt verplaatst of verwijderd zullen de desbetreffende voetnoten of opschriften op overeenkomstige wijze worden verplaatst of verwijderd. De software is daarnaast in staat om de uiteenlopende lettertypen en stijlen uit verschillende onderdelen van een document te detecteren en op correcte wijze in het resulterende document te reproduceren.

Documenten combineren en toevoegen
De software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het genereren en wijzigen van PDF-documenten op basis van de specifieke wensen en behoeften van de gebruiker. Gebruikers kunnen nu op uiterst eenvoudige wijze documenten in verschillende formaten tot één document combineren of een nieuw bestand aan een bestaand PDF-document toevoegen zonder de noodzaak om het document opnieuw te moeten bewerken.

Krachtige MRC-compressie en ondersteuning voor PDF/A
ABBYY PDF Transformer 3.0 biedt krachtige nieuwe optimalisatiemogelijkheden voor het delen en archiveren van PDF-bestanden. Zo biedt de software de mogelijkheid om Office-documenten en PDF-bestanden, die uit één afbeelding bestaan, om te zetten in een doorzoekbaar PDF/A-formaat voor langdurige opslag. Met behulp van de nieuwe MRC-compressietechnologie kunnen gebruikers daarnaast het formaat van een PDF-bestand met de factor 10 reduceren om waardevolle opslagruimte te besparen.

Redigeren van gevoelige informatie
Juridische dienstverleners, overheidsinstellingen en ministeries, financiële instellingen, organisaties in de gezondheidszorg en zakelijke klanten kunnen ABBYY PDF Transformer gebruiken om op betrouwbare wijze gevoelige informatie te redigeren binnen de tekst- en afbeeldinglaag van PDF-documenten.

Algemene stempels en Bates-stempels
Met PDF Transformer kunnen gebruikers op eenvoudige wijze documenten voorzien van auteursrechtinformatie of van een bepaalde status door aangepaste stempels toe te voegen met elke gewenste tekst, positie of kleur. De nieuwe Bates-stempelfunctie biedt gebruikers de mogelijkheid om waardevolle documenten te identificeren, beveiligen en van een automatisch oplopende nummering te voorzien.

De breedst mogelijke taalondersteuning
De nieuwe versie van ABBYY PDF Transformer herkent en converteert op nauwkeurige wijze documenten in 184 talen, waaronder een brede reeks van talen in het Romeinse alfabet en Cyrillisch schrift, Grieks, Armeens, Hebreeuws, Chinees, Japans en Thai. Ter vereenvoudiging van de gebruikerservaring biedt de software automatische taaldetectie voor zowel enkel- als meertalige documenten.
Overige nieuwe functies in PDF Transformer 3.0 zijn:
• Verbeterde reproductie van tabellen
• Verbeterde gebruikersinterface
• Ondersteuning voor Microsoft Office 2007
• Ondersteuning voor PDF 1.7

Bonus voor geregistreerde gebruikers: ABBYY Screenshot Reader
ABBYY PDF Transformer 3.0 wordt geleverd met een bonustoepassing voor geregistreerde gebruikers: ABBYY Screenshot Reader, een gebruiksvriendelijk hulpprogramma waarmee op snelle wijze beelden en teksten van het scherm kunnen worden kopert. Screenshot Reader is veel meer dan een doorsnee programma voor het koperen van scherminformatie: de software is in staat om delen van screenshots om te zetten in tekst met behulp van de OCR-technologie van ABBYY. Het is een ideaal hulpprogramma om tekstfragmenten te kopiëren en vervolgens in Flash-bestanden, presentaties en andere documenten te plakken.

Systeemvereisten
• PC met IntelTM Core 2/Pentium®/Celeron®/ XeonTM, AMD K6 / TurionTM/ AthlonTM/DuronTM/ SempronTM of een compatibele processor (1 GHz of hoger)
• Besturingssysteem: Microsoft® Windows® Vista, Microsoft® Windows® Server 2008, Windows® Server 2003, Windows XP. (Voor gebruik in combinatie met gelokaliseerde interfaces is overeenkomstige taalondersteuning vereist.)
• Geheugen: 512 MB RAM.
• Harde schijf ruimte: 500 MB voor een typische programma-installatie en 512 MB voor het uitvoeren van het programma.
• Grafische kaart en monitor (minimale resolutie 1024×768)

Beschikbaarheid en prijzen
ABBYY PDF Transformer 3.0 Pro is beschikbaar via de online winkel van ABBYY en een select netwerk van winkels en resellers. Gedetailleerde productinformatie en een gratis proefversie van de toepassing zijn verkrijgbaar op www.ABBYY.com.


Rate this post

Print Friendly