Uiterst schaalbare en intelligente oplossing stelt organisaties van alle omvang en elk type in staat om processen voor het vastleggen van gegevens en documenten te automatiseren

Munich, 24 september 2009 – ABBYY, de leverancier van technologieën voor documentherkenning, het vastleggen van gegevens en taalkundige oplossingen, maakte vandaag de wereldwijde beschikbaarheid van ABBYY FlexiCapture 9.0 bekend. ABBYY FlexiCapture 9.0 biedt hoogwaardige extractie van gegevens uit documenten op basis van een nieuwe, flexibele en uitbreidbare architectuur die ontworpen is om te voorzien in de doorvoervereisten van vrijwel elke omvang – of het nu gaat om kleine taken binnen afdelingen of grootschalige projecten binnen het bedrijfsleven of de overheid. De nieuwe architectuur staat garant voor compatibiliteit op uiteenlopende gebruiksniveaus, van desktopomgevingen tot uiterst schaalbare client/server- en webserviceomgevingen. Dit stelt klanten in staat om hun FlexiCapture-implementaties op eenvoudige wijze uit te breiden wanneer hun bedrijfssituatie en doorvoervereisten daarom vragen. De krachtige combinatie van intelligente en uiterst nauwkeurige herkenningstechnologie, naadloze integratie, gebruikseenvoud en ondersteuning voor meerdere gebruiksscenario´s maakt ABBYY FlexiCapture 9.0 tot een van de meest complete en veelzijdige oplossingen voor het vastleggen van gegevens die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

“We hebben FlexiCapture ontwikkeld met het doel om een centraal platform te bouwen dat meerdere typen gebruiksscenario’s en integratiemogelijkheden ondersteunt,” aldus Aram Pakhchanian, de directeur van de Data Capture Products-divisie van ABBYY. “Dit houdt in dat de oplossing op flexibele wijze kan worden aangepast aan de uiteenlopende vereisten, of het nu gaat om het toevoegen van functionaliteit om in specifieke behoeften te voorzien of het migreren van een simpele desktop-oplossing naar een gedistribueerd systeem naarmate de werkbelasting toeneemt. Daarmee maakt ABBYY functionaliteit voor het vastleggen van documenten en gegevens beschikbaar voor een brede reeks van verticale markten en wordt zowel klanten als integrators de flexibiliteit geboden om hun systeem aan te passen aan de voortdurend veranderende omstandigheden.”

ABBYY FlexiCapture 9.0 biedt klanten een integrale oplossing om binnen een en dezelfde workflow gelijktijdig verschillende typen documenten te verwerken, met inbegrip van machineleesbare formulieren en semigestructureerde en gestructureerde documenten zoals facturen, contracten en brieven. De software haalt automatisch gegevens en tekst op uit documenten en slaat deze op in back-endsystemen en databases. FlexiCapture 9.0 biedt een complete reeks van uiterst geavanceerde functies voor het classificeren en indexeren van documenten, het vastleggen van gegevens en het converteren van documenten. FlexiCapture 9.0 stroomlijnt op papier gebaseerde bedrijfsprocessen en zorgt voor een drastische reductie van de kosten die gepaard gaan met papieren routines en het gebruik en onderhoud van software. Dankzij de bekroonde FlexiCapture-technologie van ABBYY kunnen documenten met meerdere pagina´s, ongeacht hun structuur en complexiteit, met extreme kwaliteit worden vastgelegd, met inbegrip van documenten met een variabel aantal pagina’s en lange tabellen.
De combinatie van krachtige technologie voor herkenning en gegevensverificatie op meerdere niveaus staat garant voor een superieure nauwkeurigheid op het gebied van gegevensextractie en documentconversie. Dit maakt FlexiCapture 9.0 tot de ideale oplossing voor onder meer de financiële en juridische dienstverlening, gezondheidszorg en overheidssector, waar de nauwkeurigheid van gegevens van doorslaggevend belang is.
ABBYY FlexiCapture 9.0 biedt tal van verbeteringen en krachtige nieuwe functies, zoals onder meer:

Een uiterst schaalbare, servergebaseerde architectuur – FlexiCapture 9.0 biedt ondersteuning voor gedistribueerde implementaties die ten doel hebben om alle bronintensieve bewerkingen op een speciale verwerkingsserver te automatiseren. Gebruikers krijgen de beschikking over tools en functies waarmee ze workflows van vrijwel elke complexiteitniveau kunnen instellen. FlexiCapture 9.0 draagt zorg voor automatische load balancing tussen server cores voor een optimale verwerkingsprestatie die het beheer van de productiviteit en de doorvoer van grote documentvolumes vergemakkelijkt.

Documentclassificatie op meerdere niveaus – FlexiCapture 9.0 biedt geavanceerde mogelijkheden op het gebied van documentclassificatie voor een maximale optimalisatie van processen die verband houden met het vastleggen en exporteren van documenten. De software maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal logische niveaus aan de Classification Tree toe te wijzen.

Verbeterde mogelijkheden voor het configureren van workflows – FlexiCapture 9.0 biedt flexibeler instrumenten voor het fijnafstellen van workflowprocessen op basis van tal van gedetailleerde parameters en regels. De intelligente routering biedt ondersteuning voor meer simultane processen voor verschillende documenttypen. Als er bijvoorbeeld een bepaald type document wordt herkend en geëxporteerd in de volledige geautomatiseerde, ‘onbemande’ modus, kunnen andere typen documenten (zoals documenten van een twijfelachtige kwaliteit) worden afgezonderd van de primaire documentstroom en ter controle worden doorgeleid naar speciaal gekwalificeerde gebruikers.

Uitgebreide taalondersteuning – FlexiCapture 9.0 biedt ondersteuning voor 186 talen in het geval van OCR (de herkenning van gedrukte tekst), nu ook voor talen als Chinees, Japans, Koreaans en Vietnamees. De software biedt ondersteuning voor 113 talen wat betreft ICR (de herkenning van handgeschreven tekst). De software is daarnaast in staat om op accurate wijze meertalige documenten te herkennen die elke combinatie van de ondersteunde talen bevatten.

Flexibele integratie met behulp van webservice-API’s – FlexiCapture 9.0 biedt ondersteuning voor webservice-API’s, en kan naadloos worden geïntegreerd met toepassingen en workflows in de vorm van een geautomatiseerde service voor het vastleggen van gegevens en documenten. Dankzij de ondersteuning voor het Simple Object Access Protocol (SOAP) en intelligente aanpassingstools voor het afstellen van het systeem op specifieke documenttypen, afbeeldingsbronnen, databases etc., kunnen VAR’s en integrators op eenvoudige wijze een verscheidenheid aan oplossingen voor specifieke verticale markten creëren.

Verbeterde verwerking van facturen en andere semigestructureerde documenten – ABBYY FlexiCapture 9.0 wordt geleverd met ABBYY FlexiLayout Studio, een intelligente tool die gebruikers in staat stelt om verwerkingsparameters te specificeren voor zowel semigestructureerde als ongestructureerde documenten. Gekwalificeerde specialisten gebruiken FlexiCapture Studio om voor elk documenttype logische beschrijvingen te creëren, zogenaamde FlexiLayouts. De nieuwste versie van FlexiCapture Studio biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende alternatieve FlexiLayouts voor hetzelfde documenttype te creëren, zodat de verwerking van documenten met gegevensvelden op sterk variërende locaties (zoals facturen) drastisch wordt vereenvoudigd.

Aanmaak van PDF-formulieren – ABBYY FormDesigner, een speciale tool die gebruikers in staat stelt om machineleesbare formulieren te creëren, biedt nu de mogelijkheid om elektronische formulieren in PDF-formaat te ontwerpen. Op deze wijze kan de ondersteuning van FlexiCapture voor hybride projecten worden uitgebreid met zowel papieren als elektronische formulieren.

Beschikbaarheid en prijzen
ABBYY FlexiCapture 9.0 is wereldwijd beschikbaar via het partnernetwerk van ABBYY. Neem voor informatie over licentiemodellen en prijzen contact op met uw lokale ABBYY-partner of ABBYY-kantoor. Raadpleeg voor meer informatie over FlexiCapture 9.0 de website www.ABBYY.com/datacapturesoftware .


Rate this post

Print Friendly