Op woensdag 7 oktober organiseert de VGP weer een Kennis & Netwerk Plaza bijeenkomst. Centraal deze middag staat de formering van een aantal nieuwe thematafels, namelijk de Thematafel BTW, Thematafel Bundeling Inkoopkrachten en Thematafel Innovatie.

Locatie: Hotel Vianen (langs de A2)

Aanvang: 15.30 uur (ontvangst vanaf 15.00 uur)

Programma: Zie website (www.vgp.nu)

Aanmelden via: info@vgp.nu

De (middag) bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden alsook voor medewerkers van documenten postintensieve organisaties die zich kunnen herkennen in de missie en de doelstellingen van de vereniging.

Tijdens het Kennis & Netwerk Plaza hebben VGP-(aspirant)leden de mogelijkheid om met vakcollega’s van gedachten te wisselen en tegelijkertijd geïnformeerd te worden over de diverse ontwikkelingen in de postmarkt. De middag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot napraten, onder het genot van een hapje en  een drankje. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het secretariaat van de VGP.

Over de VGP
De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is een initiatief van grote verzenders van geadresseerde post op de Nederlandse postmarkt. Sinds 15 augustus 2006 heeft een aantal organisaties hun krachten gebundeld. Inmiddels zijn dat 23 grote organisaties met gezamenlijk ruim 1,5 miljard poststukken per jaar en verantwoordelijk voor meer dan 25% van de geadresseerde postmarkt in Nederland. Het doel van de VGP: belangenbehartiging, het delen van kennis tussen de leden op het gebied van documentenverwerking en postvervoer en de bewaking van prijs- en kwaliteitsverhoudingen.

Rate this post

Print Friendly