Op 21-23 oktober wordt in Amsterdam de Europese Managed Print Services conferentie gehouden. Het kennisintensieve programma ‘Everything about MPS’ is voor afnemers, resellers en leveranciers. Aan het programma zijn breakout sessies toegevoegd in de taal van de lokale markten, waaronder Engels, Nederlands, Spaans en Duits.

De conferentie is voor grotere organisaties, die MPS overwegen, zeker aan te raden. Alle aspecten van MPS worden gedurende de conferentie behandeld. U heeft daarna een beter beeld op welke wijze u in vulling wilt geven aan MPS en bij uw keuze voor een leverancier.

Daarnaast is de conferentie aan te bevelen voor dealers en resellers van kopieersystemen en printers. De prognose is dat in 2012 circa 30% van de contracten bestaan uit MPS contracten. Voor de IT- en kantoorvakhandel de gelegenheid zich verder te orienteren. (parallel sessie).

De Nederlandse breakout sessie geeft een overzicht van MPS en de situatie Nederlandse markt. Na de breakout sessie is er volop gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met de verschillende lokale leveranciers.

De Nederlandse breakout sessie wordt mede verzorgd door Docufacts, de onafhankelijke kennisbron voor documentprofessionals. Docufacts is tevens mediapartner voor de conferentie.

Voor leveranciers (hardware, software, diensten, supplies) zijn er nog mogelijkheden om deel te nemen aan dit evenement (via organisator Photizo) en worden tevens opgeroepen hun MPS aanbod kenbaar te maken aan de redactie@docufacts.nl.


Rate this post

Print Friendly