Overkoepelende organisatie brengt alle documentgerelateerde IT-diensten en -producten voor zakelijke markt en grafische industrie samen.

Apeldoorn, 22 september 2009 – Document Group Europe brengt Gedon, Grafinex en Intellimens samen onder één dak. Document Group Europe vormt het verbindende element tussen diverse documentgerelateerde IT-diensten en -producten voor de zakelijke markt en grafische industrie met als doel de efficiency, productiviteit en kwaliteit van documentprocessen bij bedrijven te verbeteren. Centraal staat hierbij de ondersteunende functie van documenten binnen bedrijfsprocessen.

documentgroupeurope

Document Group Europe en haar werkmaatschappijen bieden een complete range aan producten en diensten voor het gehele documentproces; van input en (workflow) management tot output. Hierbij richt elke werkmaatschappij zich op haar eigen specifieke doelgroep met de daarbij behorende gespecialiseerde oplossingen. Grafinex biedt grafische en documentproductie oplossingen en Gedon levert producten en diensten voor het efficiënt inrichten van documentstromen binnen de kantooromgevingen. Intellimens is specialist op het gebied van consultancy en ondersteuning in workflow- en documentmanagement en biedt oplossingen als e- invoicing, documentmanagement en outputmanagement. Document Group Europe werkt onder andere voor multinationals, productiebedrijven, adviserende bedrijven, het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstanties en grafische bedrijven.

Door de werkmaatschappijen onder te brengen in één overkoepelend concept kunnen wij onze klanten meer toegevoegde waarde bieden. We hebben tenslotte alles in huis: van consultancy, hardware, software, ondersteuning en meer “, aldus Maurits Aalders, algemeen directeur van Document Group Europe. “Omdat onze oplossingen en producten de gehele documentstroom beslaan, kunnen wij organisaties een optimaal en compleet advies geven om hun document gerelateerde bedrijfsprocessen te verbeteren, of het nu gaat om de grafische industrie of de zakelijke markt. Onze werkmaatschappijen hebben zich al meer dan twintig jaar bewezen in de diverse markten en het is dan ook onze missie toonaangevend te zijn op elk niveau.”

——————-

Over Document Group Europe
Document Group Europe is de overkoepelende organisatie voor de werkmaatschappijen Gedon, Intellimens en Grafinex. Document Group Europe is het verbindende element tussen diverse documentgerelateerde IT-diensten en -producten voor de zakelijke markt en grafische industrie. De oplossingen en producten die Document Group Europe biedt, bestrijken de complete documentenstroom. Met meer dan twintig jaar ervaring behoort Document Group Europe tot de absolute top als het op kwaliteit en diversiteit aankomt en staat het bekend om haar doelgerichte ondernemersmentaliteit. Document Group Europe heeft vestigingen in Groningen, Almelo en Apeldoorn. Meer informatie is te vinden op www.documentgroup.com.


Rate this post

Print Friendly