San Francisco/Californië, 17 september, 2009 — Nitro PDF Software, één van de marktleiders op het gebied van PDF software, heeft vandaag de release van de Nederlandse, Franse, Duitse, Spaanse en Italiaanse versies van het bekroonde softwarepakket Nitro PDF Professional versie 6 bekend gemaakt. Deze lancering maakt onderdeel uit van de groeistrategie van de onderneming om haar wereldwijde positie als marktleider van speciale PDF-producten en oplossingen te versterken.


“Hiermee toont Nitro haar voortdurende inzet om de producten en oplossingen van Nitro wereldwijd toegankelijker te maken voor gebruikers,” zegt Gina O’Reilly, Nitro’s Senior Vice President Sales & Marketing. “Na de initiële lancering van de Duitse versie van Nitro Pro 5 vorig jaar en de release van de gelokaliseerde versies van onze populaire gratis online conversieservices ‘PDF naar Word’ en ‘PDF naar Excel’ vorige maand, was het beschikbaar stellen van ons hoogwaardige product in deze talen de logische volgende stap.”


Over Nitro PDF Professional

Met Nitro PDF Professional, kunnen gebruikers meer doen met PDF via krachtige hulpmiddelen. Zo is het mogelijk om PDF-bestanden te maken, te converteren, te bewerken, te combineren, te beveiligen, van notities te voorzien en op te slaan op een manier die 100% aan de industriestandaard voldoet. Verder kunnen gebruikers ook formulieren automatisch aanvullen. Nitro Pro is winnaar van meerdere prijzen voor het beste product, is speciaal ontworpen voor bedrijven en zorgt ervoor dat het werken met PDF-bestanden sneller en eenvoudiger gebeurt dan ooit tevoren.


Rate this post

Print Friendly