Hoofddorp – 17 september 2009 – Open Text TM (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC), wereldwijd toonaangevend leverancier in Enterprise Content Management (ECM), zal per 25 september verhuizen naar het nieuwe, ultramoderne kantoorgebouw de ‘Zuidtoren’ in Hoofddorp.

Het postadres, telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd.


Ingrid Bosman, Country Manager Benelux, bij Open Text : “Met haar bijzondere architectuur is de ‘Zuidtoren’ een kantoorgebouw met internationale allure. Onze nieuwe huisvesting heeft bovendien de perfecte ligging ten opzichte van de Randstad en de luchthaven Schiphol en bevat voldoende ruimte om de komende tijd te blijven groeien. Het ultramoderne karakter van het kantoorgebouw biedt ons team een inspirerende werkomgeving en heeft een professionele en representatieve uitstraling voor ons uitgebreide netwerk van klanten en partners.”


De ‘Zuidtoren’ is ontworpen door het internationale architectenbureau Kohn Pedersen Fox Associates International. Het betreft de laatste ontwikkeling ter voltooiing van het gebied rondom het NS station in Hoofddorp, waarbij veel aandacht is geschonken aan waterpartijen en groenvoorzieningen.


Het nieuwe adres:

Open Text International BV

Zuidtoren

Taurusavenue 15

2132 LS Hoofddorp

Telefoon: +31 (0)23 5652333


Rate this post

Print Friendly