Dubbelzijdig afdrukken en kopiëren, scannen in kleur, optioneel faxen en afdrukken via het netwerk: de nieuwe MX-M200D en MX-M160D zwart-wit A3-multifunctionals die Sharp Electronics Benelux bv tijdens haar Najaarsshow te Amsterdam introduceert, beschikken over al deze functies in een verrassend klein apparaat. De nieuwe machines zijn specifiek ontworpen voor de moderne kleine kantoren en werkgroepen waar de ruimtes wat krapper zijn. Sharp is van mening dat moderne technologie gezien mag worden. Daarom beschikken deze opvallende nieuwe machines over een elegante vormgeving en een aantrekkelijke behuizing die goed passen in de moderne kantooromgeving

Houten, 17 september 2009 – “Deze nieuw geïntroduceerde serie komt op een erg belangrijk moment voor ons” zegt Marco van Vliet, Product Marketing Manager van Sharp. “Bedrijven houden zich in deze economisch minder goede tijd zeer bewust bezig met de uitgaven voor kantoorapparatuur. De efficiënte inzetbaarheid en het compacte design van deze nieuwe serie zwart-wit A3-MFP’s helpen de bedrijven een korte terugverdientijd te realiseren, waarbij geen enkele concessie wordt gedaan aan de functionaliteit.”

Afhankelijk van het model kunt u 20 of 16 pagina’s per minuut (resp. MX-M200D en MX-M160D) afdrukken en dankzij ‘Sharp Printer Language with Compression’ (SPLC) worden complexe taken op de maximale snelheid afgedrukt, ook op A3-formaat. De compacte machines zijn voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals handige beeldbewerkingsfuncties en de nuttige functie voor elektronisch sorteren voor het creëren van meerdere sets gesorteerde documenten zonder dat er een grote paginasorteerder nodig is.

Bovendien hebben deze MFP’s een optionele automatische dubbelzijdige documenteninvoer (RSPF) om dubbelzijdig scannen en kopiëren te vereenvoudigen. Tevens beschikken de MX-M200D en MX-M160D standaard over functies voor het scannen van A3 in kleur. Met de optie scannen via het netwerk is het mogelijk om documenten te scannen naar een PC, FTP-server of rechtstreeks naar een e-mailadres. Ten slotte beschikken de nieuwe, compacte A3-MFP’s over een optionele faxmodule. Zoals alle Sharp MFP’s voldoen ook de nieuwe MX-M160D en MX-M200D aan strenge milieustandaarden, zoals de Energy Star 1.1-criteria voor een gegarandeerde energie-efficiëntie. Ook is de MFP voorzien van een handmatige energiebesparende button, zodat het apparaat in stand-by kan worden gezet na gebruik.

De MX-M200D en MX-M160D zijn leverbaar in een aantal verschillende configuraties en beschikbaar vanaf 14 september 2009.


Rate this post

Print Friendly