Nijmegen, 16 september 2009 – Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft een strategisch partnership gesloten met Printsoft Duitsland. Deze leverancier van print & softwareoplossingen voor financiële dienstverleners, gaat het ITP Document Platform verkopen en implementeren in Duitsland, Oostenrijk, Italië en het Midden-Oosten. Aia Software koos voor Printsoft Duitsland vanwege het uitgebreide netwerk in de financiële markt en de marktkennis van deze partij. Dankzij deze samenwerking kan Aia Software haar aanwezigheid in deze landen aanzienlijk vergroten.


Printsoft Duitsland signaleert een groeiende behoefte aan interactieve documentcreatie-oplossingen bij haar klanten. Deze vraag ontstaat uit de behoefte om communicatieprocessen efficiënter in te richten. Om op deze vraag in te spelen is gekozen om het ITP Document Platform aan het huidige portfolio van oplossingen toe te voegen. Het ITP Document Platform van Aia Software biedt gebruikers de mogelijkheid om correspondentie, onafhankelijk van de IT-afdeling, te modelleren, waardoor een efficiëntieslag optreedt. Door de kennis van Aia Software over documentgeneratie te combineren met de kennis van Printsoft over de lokale financiële markten ontstaan nieuwe kansen voor beide bedrijven.


Robert Quilling, General Manager van Printsoft Duitsland: “De markt voor documentgeneratie-oplossingen is volop in beweging. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen. Klanten hebben steeds meer behoefte aan een correspondentiesysteem waarin het beheer van modeldocumenten door de eindgebruiker kan worden uitgevoerd. Zij kunnen met behulp van de oplossingen van PrintSoft al op flexibele wijze documenten vervaardigen. Door de toevoeging van ITP aan ons portfolio bieden we onze klanten nu uitgebreide mogelijkheden voor interactieve correspondentie. Het stelt de business beter in staat om onafhankelijk van IT te opereren en zo sneller in te springen op veranderingen in de markt.”

“Wij zijn zeer verheugd met het partnership met Printsoft Duitsland”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software. “De klantgerichte cultuur van beide organisaties sluit prima op elkaar aan. Printsoft Duitsland heeft een uitstekende naam opgebouwd in de financiële markt en wij hebben de kennis met betrekking tot interactieve documentcreatie in de financiële sector. Tevens delen wij de visie dat IT ondersteunend is aan de business. Deze samenwerking onderstreept dat onze visie ook in de landen waar Printsoft Duitsland actief is aanslaat.”


Rate this post

Print Friendly