Eindhoven, 15 september 2009 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, organiseert op dinsdag 20 oktober het seminar ‘Elektronisch Dossier voor Accountants’. Tijdens dit seminar wordt dieper ingegaan op de voordelen die accountants kunnen behalen door het digitaliseren van cliëntdossiers.


Met een documentmanagement systeem worden automatisch uniforme dossiers aangemaakt en gevuld met de (wettelijke) vereiste documenten. Het systeem houdt exact bij wie, wat op welk tijdstip aanmaakt, inbrengt of wijzigt in het systeem. Behalve belangrijke managementinformatie levert deze ‘tracking en tracing’ ook auditingmogelijkheden op. Dit beperkt de kans op onregelmatigheden in een dossier. Hiermee wordt voldaan aan de wet- en regelgeving (Wta) omtrent dossiervorming. Een documentmanagement systeem is dus niet alleen interessant om te kunnen voldoen aan formele toetsingseisen, maar het efficiënter kunnen inrichten van de werkprocessen, professionalisering van de dienstverlening en kostenverlaging zijn minstens zo belangrijk.


Aan de hand van presentaties en een demonstratie wordt inzicht verkregen in de voordelen van een elektronisch dossier. Zo zal Frank Pisters, directeur algemene zaken bij de GIBO Groep, aan de hand van zijn eigen ervaringen met Hyarchis.Net, laten zien welke voordelen het digitale dossier hen heeft gebracht. Ook Rik Douwes, directeur van Teos, deelt zijn ervaringen op het gebied van digitale dossiers. In een realtime demo zal Remo Antonis, accountmanager bij VDD IQware laten zien hoe een elektronisch dossier tot stand komt.


Programma

14:00 uur Ontvangst

14:30 uur Welkomstwoord, André van der Doelen, CEO VDD IQware

14:45 uur Presentatie: Digitale dossiers in de praktijk, Frank Pisters, directeur algemene zaken bij GIBO Groep

15:15 uur Pauze

15:30 uur Presentatie: Ervaringen uit andere markten, Rik Douwes, specialist en directeur van Teos

15:45 uur Demonstratie Hyarchis.Net, Remo Antonis, senior accountmanager VDD IQware

16:30 uur Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel


Aanmelden en locatie

Het seminar vindt plaats in Hotel Houten, Hoofdveste 25 te Houten. Het seminar is gratis toegankelijk en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.hyarchis.net.


Rate this post

Print Friendly