Het afgelopen jaar hebben Océ Business Services (OBS) en BancTec in Nederland de mogelijkheden onderzocht voor structurele samenwerking. De combinatie van de specifieke kwaliteiten van beide partijen heeft geleid tot een krachtige totaalpropositie: intelligente oplossingen voor integrale document¬verwerking, van input tot en met output. De eerste opdracht bij een grote Nederlandse bank is inmiddels een feit.

OBS is in Nederland de grootste in-house dienstverlener op het gebied van documentverwerking. Het portfolio bestaat uit een brede mix van diensten, variërend van basisdiensten als post en repro tot integrale diensten als document proces outsourcing. Binnen deze totaalpropositie heeft OBS gekozen voor samenwerking met BancTec die haar specifieke kennis en expertise aan de inputkant toevoegt.

OBS heeft BancTec gekozen vanwege haar ervaring bij het digitaliseren van hoogvolume- en multi channel documentstromen. BancTec beschikt daarvoor over zeer geavanceerde software en hardware in combinatie met de nodige kennis en kunde. De recente opdracht van een grote Nederlandse bank betreft een hoogvolume scanfaciliteit met bijbehorende dienstverlening. Hiermee is het eerste succes van het partnership een feit.

Over Océ Business Services
Océ Business Services is de snel groeiende dienstverlenende tak van Océ in Nederland. Zij verzorgt het documentbeheer voor een groot aantal topondernemingen en grote organisaties en is gespecialiseerd in veranderingstrajecten, waarbij werkzaamheden zoals print, mail en archiving services worden overgenomen. Deze activiteiten worden vervolgens ontwikkeld tot een integraal onderdeel van de digitale informatievoorziening van de klanten van Océ. De dienstverlening wordt in-house aangeboden waarbij medewerkers van de klant worden overgenomen of gedetacheerd. Océ Business Services heeft in Nederland circa 700 medewerkers. Voor meer informatie, zie www.oce.nl.

Over BancTec
BancTec levert wereldwijd innovatieve producten en diensten op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Outsourcing (BPO). Met ruim 3.000 medewerkers helpt BancTec haar klanten met geïntegreerde oplossingen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Met namen in informatie-intensieve sectoren als financiële dienstverlening, overheid, transport en zorg. Sinds de oprichting in 1972 zijn de oplossingen van BancTec al in meer dan 50 landen ingezet en registreren en verwerken onze systemen dagelijks meer dan 50 miljoen documenten. Voor meer informatie, zie www.banctec.nl.


Rate this post

Print Friendly