Met de introductie van de MX-B381 op haar Najaarsshow te Amsterdam voegt Sharp Electronics Benelux bv nog een multifunctional toe aan haar reeds bestaande line-up voor A4-multifunctionals. Sharp integreert dezelfde hoogwaardige specificaties van haar bestaande A3-multifunctionals in deze nieuwe, compacte A4-MFP.

Houten, 14 september 2009 – De MX-B381, voorzien van het typerende en opvallende nieuwe design van Sharp met een ribbelstructuur, ronde afwerkingen en chromen accenten, is zeer geschikt voor de moderne kantooromgeving. Met de nieuwe A4-MFP van Sharp worden complexe taken perfect en accuraat uitgevoerd dankzij afdruk- en kopieersnelheden van 38 pagina’s per minuut, zelfs bij een werkelijke resolutie van 1.200 x 1.200 dpi. Bovendien heeft de MX-B381 een nieuwe, speciaal ontwikkelde toner en developer waarmee zelfs de dunste lijnen en de fijnste details accuraat worden gereproduceerd.

“De markt voor A4 multifunctionals maakt een stormachtige groei door” aldus Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing van Sharp. “De komende jaren verwachten we een nog verdergaande groei in zowel het zwart-wit als kleuren-A4 MFP-segment. Met de introductie van de MX-B381 maken we onze A4 line-up compleet en kunnen we onze klanten nu op elke gewenste plek voorzien van de meest economische oplossing ongeacht het papierformaat.”

De nieuwste toevoeging aan het A4-segment is ontworpen om de productiviteit te verhogen. De bediening van het apparaat is daarom zo eenvoudig en intuïtief mogelijk gemaakt. Het grote, gebruiksvriendelijke 8,5-inch LCD-kleurenscherm (touchscreen) heeft bijvoorbeeld toetsen die naar wens aanpasbaar zijn om snel een brede reeks functies uit te voeren. Tevens zijn functies voor documentarchivering en -beheer eenvoudig te kiezen via handige miniatuurweergaven, zodat geavanceerde functies binnen een paar seconden uitgevoerd kunnen worden. Bovendien kan de MX-B381 op basis van Sharp Open Systems Architecture (OSA®) geïntegreerd worden met een groeiend aantal bedrijfsapplicaties om specifieke zakelijke taken te automatiseren, zoals het opslaan en beheer van documenten. Zoals alle Sharp MFP’s voldoet ook de nieuwe MX-B381 aan strenge milieustandaarden, zoals de Energy Star 1.1-criteria voor een gegarandeerde energie-efficiëntie. Ook is de MFP voorzien van een handmatige energiebesparende button, zodat gebruikers de MFP in stand-by kunnen zetten na gebruik.

De MX-B381 van Sharp is per direct beschikbaar.


Rate this post

Print Friendly