Bunnik, 14 september 2009 – Document Dialog, leverancier van totaaloplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft een overeenkomst gesloten met Compart, leverancier van document- en outputmanagementoplossingen, voor de verkoop en services van de Compart-oplossingen in de Benelux. Voor Document Dialog geldt de overeenkomst met Compart als een belangrijke uitbreiding op het producten- en dienstenportfolio, waardoor zij hun klanten nog gerichter een passende document- en outputmanagementoplossing kunnen aanbieden. Als onderdeel van deze overeenkomst neemt Document Dialog de Compart-klanten over in de Benelux. Compart neemt tegelijkertijd alle activiteiten, personeel en services over van de Duitse vestiging van Document Dialog


Dennis Koorn, Country Manager Nederland en Stef Devriese, Country Manager BeLux van Document Dialog “Wij zijn erg verheugd dat wij ons oplossingenportfolio voor document- en outputmanagement verder hebben uitgebreid met de oplossingen van Compart. Wij kunnen ons nu richten op het leveren van de best passende oplossing voor onze Benelux-klanten.”


Harald Grumser, CEO van Compart AG, beschouwt deze stap als een logische zet om de marktpositie te verbeteren: “Dankzij de samenwerking met Document Dialog beschikken we in de Benelux-landen over een sterke en gevestigde partij. En door de aanwezige kennis bij Document Dialog zijn onze Benelux-klanten verzekerd van de beste dienstverlening.”


Rate this post

Print Friendly