Nieuwegein, 14 september 2009 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, is wederom door Gartner geplaatst in het Leaders Quadrant van het Information Access Technology Magic Quadrant Report 2009*. De goede positionering van Autonomy is gebaseerd op twee factoren, te weten ‘Completeness of vision’ en ‘Ability to execute’.


“Wij zijn blij met de erkenning van Gartner”, zegt Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. “Wij zijn van mening dat deze erkenning tot stand is gekomen door onze sterke visie op het gebied van informatieverwerking. Autonomy hanteert een compleet andere benadering voor het toegankelijk maken van informatie. Bedrijven kunnen daardoor de waarde van ongestructureerde informatie ten volle benutten en zo een conceptueel en contextueel begrip van alle digitale informatie vormen. Met meer dan 170 patenten en de grootste R&D-investering in de markt, leveren wij continu innovaties voor een groot aantal strategische bedrijfsapplicaties. Het resultaat daarvan is dat diverse organisaties standaardiseren op het Autonomy platform.”


Victor Cohen vervolgt: “Wij proberen ons succes te continueren door verder te gaan dan alleen het toegankelijk maken van informatie. Zo leggen wij de nadruk op geautomatiseerd verwerken van ongestructureerde informatie.”


* Magic Quadrant for Information Acces Technology, September 2, 2009, Whit Andrews, Gartner.


Rate this post

Print Friendly