Nieuwe editie biedt bedrijven volwaardige PDF-functionaliteit, productiviteitsverhogende mogelijkheden en ongeëvenaarde precisie bij converteren van PDF naar Word – tegen slechts één derde van de prijs van Acrobat.

Gent, 9 september 2009 – Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN), toonaangevend leverancier van spraak- en beeldoplossingen, introduceert Nuance PDF Converter Professional 6, de nieuwste editie van zijn bekende PDF-oplossing voor desktop-pc’s. Dankzij het “Better PDF for Business”-aanbod van Nuance, biedt dit nieuwe pakket elk bedrijf de kans om iedere bedrijfs-pc van een volwaardig PDF-softwarepakket te voorzien tegen één derde van de prijs* van Adobe Acrobat.

Met PDF Converter Professional 6 beschikken organisaties over alle functies die ze nodig hebben om PDF’s te creëren, aan te passen, te converteren en met anderen te delen. De nieuwe editie omvat PDF Portfolios om makkelijk samen te werken zonder papier te gebruiken. Daarnaast kan je dankzij PDF Portfolios door simpelweg te klikken en te slepen uiteenlopende mappen en bestanden – inclusief PDF’s, Microsoft Office-documenten en zelfs beelden en video’s – integreren in één enkel PDF-bestand. Een andere nieuwe en unieke functie is ‘Document samenstellen’ waarmee gebruikers de pagina’s van een PDF-document gemakkelijk kunnen herschikken en nieuwe content kunnen toevoegen door gewoon te slepen en los te laten. De batchverwerking-functie laat bovendien toe om opeenvolgende PDF-bewerkingen met één enkele klik uit te voeren.

Met meer dan drie miljoen geïnstalleerde PDF-pakketten is Nuance de belangrijkste leverancier van PDF-applicaties voor desktop-pc’s in een kantooromgeving. PDF Converter Professional 6, de nieuwste versie van hun PDF-pakket bouwt voort op dit succes met nieuwe functies die rekening houden met wat zakelijke gebruikers willen. Zo kunnen papieren documenten nu rechtstreeks naar een PDF worden gescand. Dit levert tijdwinst op omdat documenten niet langer eerst gescand moeten worden vooraleer ze te kunnen converteren. De nieuwe editie verhoogt ook de productiviteit met uitgebreide mogelijkheden om documenten naast elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld een Microsoft Word-document met een PDF.

Bedrijven appreciëren beslist ook de verbeterde ondersteuning van Microsoft Excel en PowerPoint. Gebruikers kunnen nu bestaande hyperlinks en commentaren in hun PDF-bestanden bewaren. Bovendien is PDF Converter Professional 6 het enige PDF-alternatief dat XFA-formulieren ondersteunt (op XML gebaseerde dynamische PDF-formulieren). Een andere nieuwe functie levert aanzienlijke tijdswinst op doordat je een spellingscontrole kan laten uitvoeren, terwijl je de tekst typt. Nuance levert ook oplossingen om documenten te beveiligen en gevoelige gegevens te beschermen: met het 256-bits AES-encryptiealgoritme bepalen gebruikers wie een document mag bekijken, printen of wijzigen. Nuance integreerde in de Enterprise-versie van het product ook Microsoft SharePoint en verbeterde de ECM- en DMS-connectiviteit ervan. Contentbeheer en het zoeken van documenten verlopen daardoor eenvoudiger en efficiënter.

Robert Weideman, General Manager en Senior Vice President van Nuance Document Imaging: “Nuance is de toonaangevende leverancier van PDF-oplossingen die specifiek voor bedrijven zijn bestemd. Door hun uitgekiende functies en voordelige prijsstructuur krijgen alle medewerkers de kans om de voordelen van PDF’s optimaal te benutten. Alternatieve PDF-oplossingen halen het niveau van Adobe of Nuance niet, zodat ze niet alle PDF-bestanden kunnen openen of op het scherm halen. Alleen Nuance biedt de juiste combinatie van prijs, functies en compatibiliteit die nodig is om uw investering in PDF-technologie optimaal te laten renderen.”

Het “Better PDF for Business”-aanbod van Nuance komt precies op het goede moment, nu bedrijven hun kosten proberen te beperken en hun efficiëntie willen verhogen. Bedrijven besparen op hun PDF-investeringen als ze van Adobe Acrobat* overschakelen op PDF Converter Professional 6.

Met de PDF-besparingscalculator kan een bedrijf meteen online zien hoeveel ze kunnen besparen via deze link: netherlands.nuance.com/calculator/

Bovendien kunnen IT-managers de PDF-functionaliteit aan meer medewerkers ter beschikking stellen, waardoor de productiviteit stijgt en het PDF-gebruik in de hele organisatie wordt gestroomlijnd.

De volledige lijst van de baanbrekende functies van PDF Converter Professional 6 vindt u op

www.nuance.com/pdf.


Rate this post

Print Friendly