Papier.nl is de nieuwe webwinkel voor de verkoop van papier, etiketten en transparanten. De webwinkel richt zich hiermee op zowel de zakelijke markt als de grafische industrie. Met een uitgebreid assortiment, van universeel, foto- en carbonpapier van A4- en A3-formaat tot grootformaat papier en rollen, voorziet Papier.nl in een groot aantal behoeftes. Tevens biedt Papier.nl naast A-merken, ook het huismerk aan. Papier.nl is onderdeel van Document Group Online, waaronder ook Toner.nl en Copier.nl vallen.


Papier.nl investeert uitgebreid in het kennisniveau van haar medewerkers ter bevordering van de dienstverlening naar haar klanten. Onderscheidend is een persoonlijke accountmanager die klanten helpt met financiële, technische en verkoopgerelateerde vragen. Door internationale inkoopkracht en met ruim twintig jaar branche ervaring, profiteert de klant van lage prijzen en wordt bespaard op orderkosten door via internet te bestellen. Artikelen die voor 15.00 uur worden besteld, bezorgt Papier.nl de volgende werkdag. Orders onder de honderd euro worden voor 3,95 euro in Nederland en België bezorgd. Orders boven de honderd euro worden in deze landen gratis geleverd. Bestellingen kunnen telefonisch, via e-mail, per fax of rechtstreeks via de webwinkel worden gedaan.


“De dienstverlening en adviserende rol zijn kenmerkend voor Papier.nl”, aldus Siebe Zwerver, salesmanager van Document Group Online. “Met onze lage bezorgkosten en kennis zijn we onderscheidend in de markt. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar voor ondersteuning en wanneer een bepaald papiersoort niet verkrijgbaar is via onze webshop, helpen wij onze klanten om toch het juiste product te vinden. Wij bieden onze klanten niet alleen een breed assortiment aan papier; ook printer supplies, kantoorartikelen, dataopslag-oplossingen en facilitaire producten zijn te vinden op Papier.nl.”


Rate this post

Print Friendly