ROCHESTER, New York, 9 september-Rotomail is de eerste klant in EAMER die de nieuwe KODAK VERSAMARK 700 Print Manager bètatest. De VERSAMARK 700 Print Manager is ontwikkeld voor commerciële drukkerijen en integreert naadloos in bestaande workflows. Bij Rotomail zal hij als robuuste front-end fungeren voor hun VERSAMARK VL4200 Druksysteem.

Klanten van Rotomail zijn onder meer reis- en cruiseorganisators, zoals Costa Crociere, MSC, Aida Cruise en Hotelplan, die samen goed zijn voor meer dan 2,5 miljoen reizigers in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. Voor die klanten produceert Rotomail gepersonaliseerde reisdocumenten, brochures, stadsplannen, tickets, gevouwen inserts en gevouwen bagagelabels.

De VERSAMARK 700 Print Manager is compatibel met allerhande commerciële dataformaten zoals pdf, POSTSCRIPT, PPML/GA, PPML/VDX en VPS. Bovendien verwerkt het systeem data van uiteenlopende bronnen en stroomlijnt het de productie door de behoefte aan extra verwerking te beperken.

Rotomail staat bekend als een pionier in TransPromo-drukwerk en was de eerste commerciële drukkerij in Europa die grootschalige direct mailings produceerde met digitale kleurenprintsystemen met variabele data. Het bedrijf heeft al zeven KODAK VERSAMARK Druksystemen in gebruik en de VERSAMARK 700 Print Manager is geconfigureerd om de twee recent geïnstalleerde VERSAMARK VL4200 Druksystemen aan te sturen. Latere versies van de VERSAMARK 700 Print Manager zullen ook andere VL-Serie Druksystemen in het bedrijf ondersteunen.

“Als eerste drukkerij in Europa die een KODAK VERSAMARK Druksysteem installeerde, is het fantastisch om de nieuwste innovatie van Kodak te mogen bètatesten”, aldus Giovanni Antonuzzo, CEO bij Rotomail. “We hebben een bijzonder complexe infrastructuur. In die mate zelfs dat we vaak bezoek krijgen van andere Kodak-klanten. Door ons geavanceerd datamanagementsysteem en veeleisende productieomgeving hebben we een krachtige oplossing als het KODAK VERSAMARK Systeem nodig.”

Efficiënter en productiever

De VERSAMARK 700 Print Manager zal de efficiëntie en productiviteit van Rotomail helpen verhogen. De oplossing staat garant voor superieure workflowconnectiviteit door de ondersteuning van JDF en de integratie met KODAK Unified Workflow Solutions.

Het systeem zorgt ook voor aanzienlijke prestatieverbeteringen: een groot aantal geavanceerde functies zullen het bedrijf helpen om te automatiseren en data te optimaliseren zodat de persen op maximale snelheid kunnen draaien.

Bovendien garandeert de VERSAMARK 700 Print Manager meteen vanaf het eerste moment een uitstekende uitvoerkwaliteit. Voor de gevorderde gebruiker is er een verzameling krachtige tools om de uitvoer af te stemmen op de behoeften van de meest veeleisende klanten.

“De VERSAMARK 700 Print Manager is ideaal voor de productie van opdrachten met hoogwaardige kleurenprints, zoals direct mail, bonnen, tickets, catalogi, inserts en boeken”, vervolgt Antonuzzo. “Het platform is extreem flexibel en kan overweg met alle formaten die we voor verschillende soorten opdrachten gebruiken. Het verhoogt onze efficiëntie en productiviteit enorm.”

De VERSAMARK 700 Print Manager biedt upgrademogelijkheden voor commerciële drukkerijen. Bovendien vertaalt de front-end de ruime ervaring van Kodak met kleurbeheer en beeldkwaliteit in uitmuntende resultaten.


Rate this post

Print Friendly