Nieuwegein, 8 september 2009 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt aan dat recent een aantal grote internationale advocatenkantoren aan haar klantenkring is toegevoegd. Tot deze groep klanten behoren onder andere CMS Cameron McKenna, DLA, Freshfields en Linklaters. Zij werken momenteel met Autonomy’s iManage-oplossing die is geïntegreerd met Autonomy’s Meaning Based Computing oplossing. Door 75 van de top 100 internationale advocatenkantoren van haar oplossing te voorzien, is Autonomy de dé facto standaard geworden voor internationale advocatenkantoren. Zowel op het gebied van het verwerken van content als het ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen.


Sinds Autonomy in maart 2009 Interwoven overnam heeft Autonomy de kernsoftware IDOL naadloos geïntegreerd in de totale iManage productreeks, waaronder iManage WorkSite, iManage Universal Search en iManage RecordsManager. Deze applicaties stellen advocatenkantoren in staat om op geautomatiseerde wijze de context van alle vormen van informatie vast te stellen, te analyseren en erop te reageren. Advocatenkantoren kunnen hun cliënten zo beter van dienst zijn. Daarnaast heeft Autonomy haar iManage producten verder geoptimaliseerd met een groot aantal functionaliteiten. Voorbeelden hiervan zijn mobiele document management mogelijkheden (een iPhone applicatie) voor iManage Worksite en geavanceerde audioverwerking voor iManage WorkSite en Universal Search.


“Autonomy herdefinieert hoe advocatenkantoren en juridische afdelingen omgaan met content,” zegt Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. “Dit komt doordat gestandaardiseerd wordt op basis van ons geavanceerde platform. Autonomy is duidelijk een belangrijke strategische technologieaanbieder voor de juridische sector. Niet alleen worden onze oplossingen gebruikt voor het verbeteren van de productiviteit en de winstgevendheid. Advocatenkantoren werken ook met Autonomy voor het ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen, zoals het terugdringen van de kosten en risico’s van eDiscovery.”


Rate this post

Print Friendly