Breukelen, 8 september 2009 – Met de levering van een derde iGen3 beschikt Hollandridderkerk over vijf digitale kleurenpersen van Xerox. Met deze investering in extra printcapaciteit tilt Hollandridderkerk de leveringsbetrouwbaarheid aan haar klanten, ook tijdens ‘piekmomenten’, naar een nog hoger plan.

Hollandridderkerk was in 2003, een week na de introductie van de Xerox iGen3 in Nederland, één van de eerste grafimediabedrijven die investeerde in deze hoogwaardige kleurenpersen. Niet lang daarna volgde een tweede iGen3 en recent werd de derde geïnstalleerd. Verder beschikt Hollandridderkerk ook over een DocuColor 7000 en DocuColor 8000 van Xerox. Volgens Arno de Winter, directeur van Hollandridderkerk, is deze forse capaciteit nodig om de klanten altijd en onder alle omstandigheden van dienst te kunnen zijn: “Die degelijkheid en betrouwbaarheid mogen onze klanten immers van ons eisen.”


Techniek en ervaring

De Xerox iGen3 digitale productiepers is een veelzijdige kleurenpers die berekend is op de productie van zowel heel grote als zeer kleine oplagen tot een formaat van 364 x 521 mm. Zowel de kwaliteit als de mogelijkheden voor wat betreft de te gebruiken papiersoorten maken de pers een serieus alternatief voor offset. “De technische mogelijkheden sluiten verder uitstekend aan bij de innovatieve producten, diensten, concepten en applicaties die wij onze klanten bieden”, aldus Arno de Winter. “Met de inzet van goed opgeleid personeel dat de persen bedient, de juiste profielen toepast en de kwaliteit kritisch controleert, brengt Hollandridderkerk techniek en ervaring samen. Zelfs bij het gebruik van dergelijke hightech apparatuur blijft de factor ‘mens’ bij ons van doorslaggevende betekenis. De kennis en tools van Xerox zorgen ervoor dat we de voordelen van digitaal printen optimaal kunnen benutten.”


Vertrouwen

“Bij het besluit om een derde iGen3 aan te schaffen, spelen vertrouwen in de toekomst, ambitie en nuchtere zakelijkheid belangrijke rollen”, licht Arno verder toe. “Onze klantenkring omvat een grote verscheidenheid aan bedrijven uit zeer verschillende branches. Juist in deze onzekere tijden verwacht men betrouwbaarheid, stabiliteit en continuïteit van ons, maar ook innovatieve oplossingen voor vraagstukken die de snel veranderende omstandigheden met zich meebrengen. Op die taak zijn wij meer dan ooit berekend en aan dat verwachtingspatroon kunnen wij nu eenvoudig voldoen.”


Rate this post

Print Friendly