Xerox WorkCentre 7428 en WorkCentre 7435 ontvangen BLI-award voor energie-efficiëntie.

Breukelen, 2 september 2009 – Twee van de nieuwste multifunctionele Xerox printers, het WorkCentre 7428 en het WorkCentre 7435, zijn door het gerenommeerde onafhankelijke testlab Buyers Laboratory Inc. (BLI), onderscheiden met een ‘Outstanding Achievement Award’ voor hun energie-efficiëntie.


Uit de tests van BLI kwam naar voren dat de machines van Xerox aanzienlijk minder energie gebruiken dan alle concurrerende machines in de testgroep. De verwachte jaarlijkse energiekosten voor zowel het WorkCentre 7435 als het 7428 zijn veruit het laagst: respectievelijk 65,5 procent en 57,7 procent lager dan het gemiddelde in de testgroep.


“Uit de tests blijkt ook dat de Xerox-modellen hun lage energieverbruik behalen zonder concessies te doen op de productiviteit”, aldus Joe Tischner, BLI Test Specialist. “De WorkCentres hebben een snellere hersteltijd vanuit hun energie-, slaap- en stationaire modus.” Dit alles betekent minder gevolgen voor het milieu en lagere exploitatiekosten voor gebruikers in het klein-, midden- en grootbedrijf.


De WorkCentre 7400-serie bestaat uit drie modellen, het WorkCentre 7425, het WorkCentre 7428 en het WorkCentre 7435, en drukt tot 35 ppm in kleur en zwart-wit. De apparaten bevatten plastic uit biomassa, dat leidt tot 16 procent minder CO2-uitstoot tijdens de productie dan bij gebruik van normaal plastic. De multifunctionele kleurenprinters zijn uitgerust met de geavanceerde HiQ LED technologie, die 1200×2400 dpi afdrukkwaliteit levert en zorgt voor betere registratie en duidelijkere lijnen in afbeeldingen en tekst.


De WorkCentre 7400-serie voldoet aan de Energy Star en ‘Der Blaue Engel’ standaarden en is hiermee één van de meest efficiënte en innovatieve A3-productlijnen van Xerox.


Rate this post

Print Friendly