Amsterdam – 4 september, 2009 – Stonebranch, marktleider in Managed File Transfer en Job Scheduling-oplossingen, lanceert ScribbosTM via zijn dochteronderneming Scribbos, LLC. Scribbos biedt volledig beveiligde verzending en ontvangst van vertrouwelijke berichten of grote bestanden via het internet naar iedereen, waar dan ook ter wereld.

De Scribbos-oplossing is even eenvoudig te gebruiken als email. In tegenstelling tot traditionele email of FTP biedt het de meest geavanceerde technologie voor het beschermen van informatie tegen inbreuk op de beveiliging, terwijl het de productiviteit verhoogt. Het is de enige oplossing die ingezet kan worden als SaaS, in het eigen bedrijf of als mobiele applicatie. Scribbos ondersteunt beveiligde en vertrouwelijk communicatie via iPhones en andere mobiele toepassingen.

Volledig beveiligde communicatie voor IT managers en individuen
Doordat de beveiliging van data steeds vaker bedreigd wordt, komen Stonebranch en Scribbos tegemoet aan de wensen van IT-managers en individuen die kritieke en gevoelige informatie willen beschermen. Zij willen steeds vaker alle vormen van gevoelige informatie-uitwisseling beschermen. Hierbij kan gedacht worden aan financiële gegevens, HR gegevens, gegevens op het gebied van de gezondheidszorg, voorraadbeheer, logistiek, verkoop, marketing, juridische gegevens, compliance, etc.

Scribbos biedt grote voordelen ten opzichte van bestaande producten en web-based diensten die met de uitwisseling van data te maken hebben.

– Verbeterde beveiliging: Gebruikers van Scribbos -scribbers- zijn er zeker van dat alle informatie veilig en beschermd verzonden of ontvangen wordt.
– Gebruiksgemak: Scribbos wordt op dezelfde eenvoudige manier gebruikt als email en werkt volledig intuïtief. Omslachtige downloads of technische expertise zijn niet nodig. Scribbers kunnen zich meteen aanmelden en beginnen met uitwisselen. Zelfs grote bestanden kunnen direct worden verzonden en ontvangen. De gebruikers beschikken over een betrouwbare verbinding zonder downtime. Daarnaast is ondersteuning continu beschikbaar.
– Verbeterde compliance: Betere controle over het opsporen en monitoren van gegevens zorgt ervoor dat de gebruiker handelt in overeenstemming met de regels van de overheid en de industrie.
– Betere relaties: Scribbos zorgt voor een betere relatie met klanten (zowel intern als extern), verkopers, accountants en andere belangrijke partners. Dit komt doordat het complete beveiliging biedt en het de benodigde tijd en moeite voor het verzenden en ontvangen van informatie aanzienlijk vermindert.

Scribbos is de ideale oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg, de financiële wereld, juridische organisaties en verzekeraars omdat het grote hoeveelheden vertrouwelijke data kan uitwisselen en tegelijkertijd beschermt. Daarnaast voldoet het aan de privacy-regels, waaraan deze organisaties moeten voldoen.

Verbeterde compliance en eenvoudige integratie voor IT-managers
Scribbos is ontwikkeld met IT-professionals in het achterhoofd. Het helpt hen beter controle te krijgen en te houden over het beveiligen, het opsporen en monitoren van gegevens. Bovendien waarborgt Scribbos de interne controles en accountantsonderzoeken en wordt compliance met overheid- en industriële regelgeving gehandhaafd. Het maakt daarbij niet uit of het gebruikt wordt door individuele gebruikers of bedrijfsbreed. Scribbos kan aan de wensen van iedere organisatie aangepast worden zonder uitgebreide en tijdrovende trainingen/opleidingen. Bovendien integreert Scribbos eenvoudig met bestaande platformen, infrastructuren en nieuwe technologieën.

Wolfgang Bothe, Stonebranch’ CEO, zegt; “Scribbos is de ultieme remedie tegen de nachtmerrie van iedere zakenman of zakenvrouw, namelijk de kwetsbaarheid van informatie. Als je informatie kwetsbaar is, is je bedrijf dat ook. De ongeëvenaarde flexibiliteit van Scribbos levert een enorm voordeel op voor individuen en bedrijven van elke grootte die beveiligde communicatie vereisen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Stonebranch
Stonebranch is in 1999 opgericht door drie experts uit de IT-industrie. Het bedrijf is marktleider en aanbieder van een totaaloplossing op het gebied van Managed File Transfer en de daaraan gerelateerde processen. Tot nu toe heeft Stonebranch sinds de oprichting jaarlijks een groei van 30 procent gerealiseerd. Behalve Scribbos leveren ook de superieure kwaliteit van de InfitranTM en IndescaTMproducten van Stonebranch de nodige kostenbesparingen op en worden IT-processen gestroomlijnd. Daardoor wordt uiteindelijk een hoger niveau van dienstverlening bereikt. Klanten van Stonebranch zijn enkele van ‘s werelds grootste financiële- en technologische instellingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, VS. Stonebranch heeft overal ter wereld kantoren, waaronder in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Denemarken.


Rate this post

Print Friendly