‘s-Hertogenbosch/Hoofddorp – 1 september 2009 – Avelon, specialist op het gebied van procesoptimalisatie in SAP, is onlangs toegetreden tot het SAP Competence Partner Programma van Open TextTM Corporation, wereldwijd toonaangevend leverancier in enterprise content management (ECM). Het SCP-programma is speciaal bedoeld voor partners van SAP en Open Text die bijdragen leveren ter ondersteuning van Open Text ECM-oplossingen voor gebruik met SAP. Dankzij Avelons uitgebreide deskundigheid op het gebied van procesoptimalisatie gecombineerd met de krachtige SAP Invoice Management oplossing by Open Text zijn SAP-klanten nog beter in staat hun factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren. Avelon vervult een voortrekkersrol op het gebied van SAP Invoice Management met de eerste Nederlandse implementatie bij de verfdivisie van AkzoNobel.


Avelon is al vele jaren actief op het gebied van procesverbetering met behulp van SAP workflow.

SAP Workflow is het meest succesvolle hulpmiddel bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen doordat op eenvoudige wijze complexe bedrijfsprocessen zijn te modelleren binnen de eigen SAP omgeving. Op basis van ervaring en ‘best practices’ heeft Avelon een aantal standaard oplossingen ontwikkeld waardoor snelle implementaties mogelijk zijn, met snel resultaat. Toetreding tot het SAP Competence Partner Programma van Open Text betekent dat Avelon de samenwerking met Open Text zal intensiveren om klanten nog beter te kunnen ondersteunen optimaal gebruik te maken van hun SAP-oplossingen met behulp van SAP Invoice Management by Open Text.


Martijn Wever, Manager bij Avelon: “Met deze samenwerking worden de banden tussen beide partijen geïntensiveerd en kennis gebundeld om zo beter de SAP-markt te kunnen bedienen. We zijn dan ook trots om samen met Open Text de eerste implementatie in Nederland uit te voeren bij de verfdivisie van AkzoNobel. AkzoNobel Decorative Paints is ‘s werelds toonaangevende verfleverancier met beroemde namen zoals Sikkens, Dulux en Hammerite. De oplossing voor het scannen, herkennen en goedkeuren van facturen zal geleidelijk worden uitgerold naar de verschillende landen waar AkzoNobel actief is.”


“We zijn erg verheugd over de toetreding van Avelon tot het SAP Competence Partner Program van Open Text. De jarenlange ervaring van Avelon in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow, zeker op het gebied van Vendor Invoice processen maken hen tot een waardevolle implementatiepartner van Open Text. We hopen dat er in navolging van AkzoNobel, nog vele succesvolle implementaties zullen volgen”, aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text.


Open Text is een marktleider in ECM-oplossingen voor gebruik in combinatie met SAP en benut twee decennia samenwerking, gezamenlijke ontwikkeling en expertise voor het leveren van oplossingen aan meer dan 2.700 SAP klanten wereldwijd. De Open Text ECM Suite voor gebruik met SAP oplossingen biedt een complete reeks mogelijkheden voor het beheren en archiveren van bedrijfsdocumenten – inkomende en uitgaande facturen, orders, leveringsbewijzen, kwaliteitscertificaten, personeelsdocumenten – die worden gegenereerd door de SAP applicaties van klanten. Open Text is een SAP software solution partner met producten die de SAP Certified Integration status hebben behaald. Een deel van de ECM-oplossingen van Open Text worden doorverkocht door SAP.Rate this post

Print Friendly