Voorzet (http://www.voorzet.info/) lanceert vandaag de uiterst betaalbare en gebruiksvriendelijke web-to-print oplossing genaamd VoorWeb. Met behulp van deze software is het opzetten en beheren van een grafische webwinkel verworden tot een eenvoudig en volledig geautomatiseerd proces.

De mogelijkheid om het proces van drukwerkopdracht tot aflevering te automatiseren bespaart niet alleen flink op kosten voor administratie en planning, het stelt de grafisch ondernemer ook in staat zijn organisatie te laten groeien en omzet en winst te verhogen door meer opdrachten aan te kunnen nemen. Klanten krijgen tijdens het bestelproces volledig geautomatiseerd de digitale drukproef op het scherm wat de doorlooptijd drastisch verkort. Vormgevers kunnen zich daardoor ook meer richten op opdrachten die een hogere mate van creativiteit vereisen.
Wat VoorWeb uniek maakt, naast zijn lage prijs en hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, is het gebrek aan restricties. In tegenstelling tot de meeste andere oplossingen die geboden worden, betaalt u niet per gebruiker, per template of voor een beperkt aantal transacties, maar betaalt u voor een licentie per webwinkel. U kunt aan VoorWeb dus een onbeperkt aantal klanten én templates toewijzen.

“Wij proberen met deze oplossing met name de kleine en middel-grote drukkerijen en in-house repro-afdelingen binnen het MKB te bedienen”, zo verklaart Léon van Schie, directeur/eigenaar van Voorzet. “In onze ogen zijn de oplossingen die momenteel geboden worden te duur, te complex of juist te beperkt. Dit frustreert in onze ogen de innovatie binnen de sector. En met deze gedachte in het achterhoofd is VoorWeb dan ook ontwikkeld; een betaalbare web-to-print oplossing met een meer dan uitstekende prijs/prestatie verhouding.”

VoorWeb is verkrijgbaar als losse programmatuur die u kunt (laten) installeren op uw eigen webserver, of als kant-en-klare oplossing – inclusief een server – die (op locatie of bij een hosting provider) door Voorzet geïnstalleerd kan worden. VoorWeb zal verkrijgbaar zijn vanaf € 250,- per maand voor de gehoste versie, tot maximaal € 14.995,- euro voor de meest uitgebreide full-service versie inclusief een eigen server (in eigendom!). Verder zijn er diverse mogelijkheden voor remote-support, onderhoudscontracten en assistentie bij het inrichten van de web store. Zo biedt VoorWeb voor ieder budget wel een oplossing.

VoorWeb is een product van Voorzet. Meer informatie over Voorzet en VoorWeb kunt u vinden op http://www.voorzet.info


Rate this post

Print Friendly