DEN HAAG, 1 SEPTEMBER 2009 – TNT Post introduceert de Digitale Postzegel, een online applicatie waarmee thuis of op kantoor postzegels kunnen worden afgedrukt.

De Digitale Postzegel is een efficiënte frankeeroplossing voor iedereen die meer dan 25 poststukken per maand verstuurt. De voordelen zijn: gemak (altijd de juiste frankeerwaardes in huis én de online applicatie is altijd beschikbaar) en tijdwinst (nooit meer de deur uit om postzegels te kopen).

Marktgroepmanager Rob Paauw van TNT Post: “In het midden- en kleinbedrijf bevinden zich bedrijven die qua postvolume te klein zijn voor een frankeermachine, maar te groot voor het gebruik van losse postzegels. Voor deze groep is de Digitale Postzegel dé frankeeroplossing. We verwachten dat eind dit jaar enkele duizenden ondernemers en over drie jaar een veelvoud daarvan gebruik zal maken van de Digitale Postzegel”.

Eenvoudig
De Digitale Postzegel werkt eenvoudig. Gebruikers hebben alleen een internetverbinding nodig en voor het printen een labelprinter. Op dit moment is de Digitale Postzegel compatible met de DYMO LabelWriter 400, 400 Turbo, Twin Turbo of Duo. Na registratie kan het frankeertegoed opgewaardeerd worden via credit card of iDEAL. Hierna is de applicatie klaar om op ieder gewenst moment postzegels met exact de juiste frankeerwaarde te printen.

Over TNT Post
TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 400.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo’n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet van TNT Post over het tweede kwartaal 2009 bedroeg 1,020 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

Rate this post

Print Friendly