Kom naar ons seminar op 8 oktober en win de slag om de klant door meer grip op uw klantcommunicatie!

Meer grip op uw klanten
Wat maakt in deze tijd het verschil tussen winnen en verliezen? Voor de meeste bedrijven is dat: succesvol zijn in het boeien, binden en behouden van klanten. Hoe belangrijk is dat voor u? Kunt u ook nog meer grip op uw klanten krijgen?

Meer grip op uw klantcommunicatie
Maar hoe krijgt u dan meer grip op uw klanten? Het antwoord ligt voor de hand: door betere communicatie. Door elk contact optimaal te benutten. Kortom: door meer grip op uw klantcommunicatie.
‘Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!’, hoor ik u zeggen. Uw systemen zijn daar niet op ingericht en elke aanpassing kost maanden onderhandelen met de IT-afdeling. Maar met minimale aanpassingen kan dit anders. En hoe geweldig zou u het vinden om uiteindelijk zelf aan het stuur te zitten?

Laat u inspireren
Meer grip op de klant zonder afhankelijkheid van IT. Daar profiteert iedereen van: u, uw IT-afdeling en uw klant. Leer op het seminar “Klantcommunicatie 2009” hoe u dit kunt realiseren. Laat u inspireren door de kennis van experts en de ervaring van vooruitstrevende organisaties.

Meer informatie en inschrijven: http://www.documentdialog.com/nl/document-dialog/nieuws/seminar/
Rate this post

Print Friendly