ROCHESTER, New York, 28 augustus-Het eerste KODAK PROSPER S10 Imprinting Systeem is verkocht aan Instant Data Forms in Hong Kong, een van de toonaangevende drukwerkleveranciers in China voor algemene bedrijfsformulieren en direct mail. Het PROSPER S10 Imprinting Systeem maakt gebruik van een monochrome continue inkjetprintkop met KODAK Stream Inkjetechnologie en wordt geïnstalleerd bij Aidifu Stationery Co. Ltd. in Shenzhen, dat deel uitmaakt van Instant Data Forms. Met het nieuwe systeem kan het bedrijf efficiënter kwaliteitsprints leveren en zijn klanten meerwaarde bieden.

Het PROSPER S10 Imprinting Systeem is ontworpen om op snelle rotatieapparatuur inline variabele data digitaal te drukken in offsetkwaliteit. Hierdoor worden de productiekosten voor direct mail, inserts, transactionele documenten en andere toepassingen drastisch verlaagd.


“Met de ondersteuning die we van Kodak krijgen en de grote betrouwbaarheid van hun product heb ik er alle vertrouwen in dat het nieuwe PROSPER S10 Imprinting Systeem een grote meerwaarde zal betekenen voor mijn klanten”, verklaarde Tommy Leung, President van Instant Data Forms. “De superieure printkwaliteit van het systeem opent ook perspectieven voor andere toepassingen. Ik ben ervan overtuigd dat deze investering mij evenveel succes zal brengen als het KODAK VERSAMARK DS6240 Printing-systeem dat die we 15 jaar geleden kochten. Uit ervaring weten we dat KODAK-oplossingen een lage totale cost of ownership hebben en uiterst betrouwbaar zijn.”

Het familiebedrijf Instant Data Forms werd opgericht in 1979 en levert drukwerk aan bedrijven in diverse sectoren, zoals banken, verzekeringen, transport, toerisme en ontspanning. Naast Aidifu Stationery Co. Ltd. heeft het ook een joint venture met Thomas Greg & Sons Ltd., een producent van beveiligd drukwerk.

“Dit is eens te meer een mijlpaal voor de KODAK Stream Inkjet Technologie. We zijn opgetogen dat we het eerste commercieel beschikbare PROSPER S10 Imprinting Systeem ter wereld kunnen leveren aan Instant Data Forms”, aldus Kevin Joyce, Worldwide Vice President, Sales and Marketing, Digital Printing Solutions, Kodak. “Als eerste product in het PROSPER-platform staat het S10 Imprinting Systeem voor een nieuwe manier van denken over digitaal drukken in een offsetomgeving. De vraag naar drukwerk met variabele data neemt toe nu drukwerkleveranciers alles in het werk stellen om de marketinginvesteringen van hun klanten optimaal te laten renderen tegen de laagste totale cost of ownership.”

Door zijn flexibele montageopties integreert het PROSPER S10 Imprinting Systeem naadloos met rotatieoffsetpersen en rotatieafwerkingsapparatuur, zodat variabele data kunnen worden toegevoegd aan offsetdrukwerk. Het systeem werkt met een snelheid van 305 mpm en een resolutie van 600 dpi, zodat gebruikers variabele data inline kunnen drukken. Dit bespaart hen tijd en geld in vergelijking met een traditioneel tweestappenproces, waarbij in offset voorgedrukte formulieren worden gecombineerd met offline laseropdrukken.

Met een drukbreedte van 10,56 cm en permanente pigmentinkten die kras- en waterbestendig zijn, verhoogt het systeem de doorvoer en maakt het extra autonome drukapparatuur overbodig. Bovendien zijn de afdrukken van de PROSPER S10 zeer duurzaam, zodat een extra coating overbodig is.

KODAK-producten worden ondersteund via KODAK Service and Support. Die organisatie bestaat uit meer dan 3000 professionals voor meer dan 120 landen. Het is een toonaangevende dienstverlener met meerdere geïntegreerde leveranciers. De diensten omvatten onder meer consulting, installatie, onderhoud en ondersteuning voor commerciële drukkerijen, grafische communicatiebureaus en bedrijven voor documentverwerking en gegevensopslag. De professionals van KODAK Services and Support zijn perfect opgeleid om klanten te helpen bij het beheersen van kosten, het optimaliseren van de productiviteit en het beperken van bedrijfsrisico’s.


Over Instant Data Forms

Instant Data Forms (IDF) werd in december 1979 opgericht door Tommy Leung. IDF geldt als een van de beste leveranciers en fabrikanten in de sector van de bedrijfsformulieren. Het bedrijf biedt zijn klanten ‘one-stop’ drukwerk aan, naast traditionele computer- en bedrijfsformulieren. In 2005 richtte IDF Aidifu Stationery (Shenzhen) Co. Ltd. op om zijn activiteiten in Hong Kong te ondersteunen. In 2007 breidde IDF zijn productaanbod uit met beveiligd drukwerk via een joint venture met Thomas Greg & Sons Ltd.


Over Kodak

Als ’s werelds toonaangevende vernieuwer van beeldverwerkingstechnologie helpt Kodak consumenten, bedrijven en ontwerpers de kracht van beelden en drukwerk optimaal te benutten voor een rijkere levenservaring.

Meer informatie is beschikbaar op http://www.kodak.com, u kan ons ook volgen op http://www.kodak.com/go/followus, onder andere via onze blogs.Rate this post

Print Friendly