FREMONT, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– 20090820 — Foxit Corporation, een toonaangevend aanbieder van oplossingen voor het lezen, creëren, organiseren en beveiligen van PDF-documenten, heeft vandaag de release bekendgemaakt van Foxit PDF Security Suite 1.0-software voor Microsoft Active Directory® Rights Management Services (AD RMS). De software zal de veiligheid en functionaliteit van PDF-documenten in Microsoft Windows Server SystemsTM en SharePoint® diensten aanzienlijk verbeteren. Foxit PDF Security Suite biedt de eerste kostenbesparende oplossing voor het uitbreiden van bedrijfsklare AD RMS-bescherming voor het PDF bestandstype. Foxit PDF Security Suite omvat Foxit Policy Manager, Foxit PDF Secure RMS Protector en Foxit RMS PDF Reader, waarmee organisaties worden voorzien van volledige beveiliging en toegangsrechten voor hun PDF-documenten.

Foxit PDF Security Suite kan door middel van bundellicenties voor slechts $10 per gebruiker worden aangekocht. Er zijn verschillende licentie-, service- en ondersteuningsopties beschikbaar via de wereldwijde verkoopkantoren van Foxit.

“Onze overheidsklanten en bedrijven met overheidscontracten hebben ons laten weten dat ze er moeite mee hebben om te voldoen aan de regels en voorschriften met de PDF-bestanden binnen hun organisaties” aldus George Gao, VP Sales & Marketing voor Foxit. “Foxit PDF Security Suite helpt onze klanten bij het naleven van de voorschriften van de industrienormen, zoals de Amerikaanse Sarbanes-Oxley Act, HIPPA, de ISO/IEC 27002 Code voor Informatiebeveiliging en de Amerikaanse Gramm-Leach-Bliley Financial Services Modernization Act.”

Gebruikers van de Foxit’s PDF Security Suite kunnen een beleid maken om toestemmingen voor het bekijken, kopiëren, bewerken en afdrukken van PDF-bestanden te beheren. Selectieve autorisatie van PDF-functies stellen gebruikers in staat om op basis van hun AD RMS-profiel de inhoud van een PDF te bekijken, tekst en afbeeldingen te kopiëren en/of verwijderen, inhoud te bewerken, maar ook om de inhoud van een document af te drukken, om inhoud toe te voegen of te bewerken. Selectieve autorisatie biedt daarnaast zakelijke functies, waaronder digitale handtekeningen en het automatisch invullen van formulieren. De audit- en registratiefuncties die zijn opgenomen in de Foxit Security Suite helpen bedrijven bij het bereiken van hun doelen voor het naleven van regels en voorschriften.

Met bedrijfsactiviteiten over de hele wereld loopt Foxit Software voorop op het gebied van kostenbesparende oplossingen voor elektronische documenten. Onder de klanten die gebruikmaken van de bekroonde producten van Foxit bevinden zich belangrijke bedrijven op het gebied van technologie en de gezondheidszorg, wereldwijde financiële dienstverleners en overheidsinstanties. Momenteel zijn er ruim 90 miljoen Foxit PDF Readers van het in 2001 opgerichte Foxit Software in gebruik. Foxit Software staat voor innovatieve, op normen gebaseerde technologie en ongeëvenaarde klantenondersteuning, met een verregaande inzet voor duurzame, milieuvriendelijke producten en diensten.

Kijk voor meer informatie over de Foxit PDF Security Suite op www.foxitsoftware.com/rms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.


Rate this post

Print Friendly