Amsterdam, 18 augustus 2009 – Epson introduceert de stijlvolle Epson Stylus Photo PX810FW en Stylus Photo PX710F, hoogwaardige all-in-one fotoprinters voor het moderne huishouden. Als 4-in-1 multifunctional met geïntegreerde fax-, print-, scan- en kopieerfunctie, is de Stylus Photo PX810FW het vlaggenschip van Epson op het gebied van all-in-one fotoprinters.

Achter het stijlvolle uiterlijk en indrukwekkende 19,8 cm grote LCD-touchscreen van de Stylus Photo PX810FW schuilt een aantal geavanceerde functies. De printer is bijzonder breed inzetbaar en drukt onder meer foto’s af die de kwaliteit van een professionele afdrukservice naar de kroon steken. De Stylus Photo PX710W is een snelle High-Definition 3-in-1 fotoprinter met 6,3 cm kleuren LCD-scherm en Wi-Fi connectiviteit. De Stylus Photo PX710W combineert uitzonderlijke functionaliteit met de bekende kwaliteit van Epson en is daarmee de perfecte printer voor zowel de veeleisende consument, de beginnende fotograaf als de ervaren D-SLR gebruiker.

De Epson Stylus Photo PX810FW heeft een glossy zwarte afwerking en een modern uiterlijk, waardoor hij niet misstaat in de huiskamer. Over alle contouren is zorgvuldig nagedacht. De automatische documentlader is aan het oog onttrokken, terwijl de dubbele papierladen volledig in het ontwerp zijn geïntegreerd.

Naast het mooie design, beschikt de Stylus Photo PX810FW ook over een indrukwekkende reeks geïntegreerde voorzieningen. Met de duplex-unit kunt u papier besparen door dubbelzijdig af te drukken en automatische documentinvoer maakt faxen, kopiëren en scannen van meerdere pagina’s uiterst eenvoudig. De papierladen met automatische selectie van A4- en fotoformaat papier zorgen ervoor dat het juiste formaat papier altijd klaar is voor gebruik. Bovendien kan de Stylus Photo PX810FW rechtstreeks afdrukken op hiervoor geschikte cd’s en dvd’s.

De Epson Stylus Photo PX810FW kan worden aangesloten via Wi-Fi of Ethernet verbinding, zodat de gebruiker via zijn thuisnetwerk toegang heeft tot de printer. Het 19,8 cm grote LCD-touchscreen kan in een comfortabele kijkhoek worden gedraaid. Daarnaast voert het dynamische menu de gebruiker moeiteloos door de vele preview- en afdrukopties. Ook kan de gebruiker direct vanaf een PictBridge compatibele digitale camera of geheugenkaart afdrukken. De printer is bovendien uitgerust met OCR-software (Optical Character Recognition) weermee tekst eenvoudig ingescand en bewerkt kan worden.

Met het strakke design van slechts 15 cm hoog en de glossy zwarte afwerking van de Epson Stylus Photo PX710W is deze all-in-one een eyecatcher in ieder interieur. De nieuwe foto all-in-one is bovendien erg snel, foto’s worden in slechts 10 seconden1 geprint en zijn mooier dan van een professionele afdrukservice. De Stylus Photo PX710W is dan ook de snelste Epson inkjet multifunctional voor consumenten.

Inmiddels is meer dan 95 procent van de Europeanen in het bezit van een digitale camera. Het afdrukken van professionele foto’s is dan ook een essentieel onderdeel van de moderne levensstijl. Met de Stylus Photo PX710W kunnen foto’s in zeer hoge resolutie worden afgedrukt. Door het gebruik van afzonderlijke cartridges hoeft alleen de verbruikte kleur vervangen te worden en blijven de kosten van inktgebruik tot het minimum beperkt.

Geïntegreerde voorzieningen voor een draadloos netwerk en Ethernet maken gedeeld afdrukken en scannen mogelijk. De geïntegreerde invoerladen met automatische selectie van A4- en fotoformaat papier zorgen ervoor dat er altijd normaal en fotopapier klaar is voor gebruik. Het compacte ontwerp en de combinatie van scanner en kopieerapparaat maken de Stylus Photo PX710W een multifunctionele printer waarmee zelfs hiervoor geschikte cd’s en dvd’s kunnen worden bedrukt.

Andere voorzieningen van deze hoogwaardige alles-in-één fotoprinter zijn het rechtstreeks vanaf een geheugenkaart bekijken en afdrukken van foto’s via het 6,3 cm LCD-scherm, het rechtstreeks afdrukken vanaf PictBridge compatibele digitale camera’s en het gebruik van OCR-software (Optical Character Recognition) voor het scannen van tekst.

Beide printers worden standaard geleverd met een Epson Photo Paper Pack, zodat gebruikers meteen foto’s van hoge kwaliteit kunnen afdrukken op Epson Premium Glossy Photo Paper in de formaten 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4.

Naast het elegante design, vele functies en de intuïtieve interface werken de Stylus Photo PX800FW en Stylus Photo PX700W met Epson’s innovatie Micro PiezoTM-printkop en Epson ClariaTM Photographic-inkt. Dit is een Hi-Definition inkt op waterbasis, die garant staat voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en duurzame resultaten. Foto’s die afgedrukt zijn met Epson Claria Photographic inkt zien er beter uit en hebben een langere levensduur dan die van een ontwikkelservice: tot aan 2001 jaar in een fotoalbum en 98 jaar als ze ingelijst worden. De inktset is perfect voor het printen van foto’s gemaakt met digital-SLR- en megapixel-camera’s. Het biedt een extra groot kleurenbereik en subtiele kleurovergangen voor levendige afdrukken met levensechte kleuren. De inkt is bovendien verkrijgbaar in afzonderlijke cartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te vervangen.

Belangrijkste eigenschappen Epson Stylus Photo PX810FW:

· Eigentijds ontwerp dat past bij elk modern interieur;
· High-definition foto’s afdrukken, scannen, kopiëren en faxen;
· Groot 19,8 cm LCD-touchscreen voor eenvoudige bediening;
· Geïntegreerde voorzieningen voor draadloos netwerk en Ethernet voor gedeeld afdrukken, scannen en faxen3;
· Meerdere pagina’s faxen, kopiëren en scannen met de automatische documentinvoer;
· Papier besparen door automatisch dubbelzijdig af te drukken;
· Mediaflexibiliteit door papierladen met automatische selectie van A4- en fotopapier;
· Cd’s en dvd’s een persoonlijk karakter geven door rechtstreeks op daarvoor geschikte schijven af te drukken;
· Epson Claria Photographic-inkt voor glanzende, duurzame foto’s;
· Voordelige afzonderlijke inktpatronen waardoor u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen;
· Voorzien van het ENERGY STAR®-keurmerk;
· Adviesverkoopprijs € 329,99 (incl. BTW), beschikbaar per 1 september 2009.

Belangrijkste eigenschappen Epson Stylus Photo PX710W:

· Compact en eigentijds ontwerp dat past in elk modern interieur;
· Foto’s scannen, kopiëren en afdrukken met een kwaliteit die fotolabs overtreft;
· 6,3 cm groot kleuren LCD-touchscreen voor eenvoudige bediening;
· Geïntegreerde voorzieningen voor draadloos netwerk en Ethernet voor gedeeld afdrukken, scannen;
· Mediaflexibiliteit door papierladen met automatische selectie van A4- en fotopapier;
· Snel foto’s afdrukken op een formaat van 10 x 15 cm in ongeveer 10 seconden1;
· Cd’s en dvd’s een persoonlijk karakter geven door rechtstreeks op daarvoor geschikte schijven af te drukken;
· Epson Claria Photographic-inkt voor glanzende, duurzame foto’s;
· Voordelige afzonderlijke inktpatronen waardoor u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen;
· Voorzien van het ENERGY STAR®-keurmerk;
· Adviesverkoopprijs € 199,99 (incl. BTW), beschikbaar per 1 september 2009;

1 Ga voor meer informatie naar www.epson-europe.com.
2 Aanbevolen inktpatronen. Ga voor meer informatie over volledige patrooncompatibiliteit naar www.epson-europe.com.
3 PC-fax is niet compatibel met Mac.


Rate this post

Print Friendly