Amsterdam, 18 augustus 2009 – Epson introduceert de Epson Stylus SX610FW, een alles-in-één product die een krachtige combinatie biedt van afdrukken met hoge snelheid, scannen, kopiëren en faxen. De Stylus SX610FW biedt tevens de extra voordelen van Wi-Fi, een groot LCD-scherm en automatische documentinvoer. Met zijn eigentijdse ontwerp misstaat deze flexibele alles-in-één printer in geen enkel modern huishouden.

De Stylus SX610FW kan worden aangesloten via Wi-Fi of ethernet, waardoor meerdere desktop- en laptopgebruikers kunnen afdrukken, scannen en faxen1 vanaf verschillende locaties in huis. Met het grote 6,3 cm LCD-scherm kunnen foto’s zonder tussenkomst van pc vanaf een geheugenkaart of een USB-flashstation worden afgedrukt. Ook kunt u rechtstreeks afdrukken vanaf een PictBridge compatibele digitale camera en vanaf een mobiele telefoon met Bluetooth®2. Met de nieuwe, draadloze push-scan-functie kunt u documenten en foto’s automatisch scannen naar pdf of e-mail. Bij het scannen van oude verbleekte foto’s is het mogelijk kleuren te herstellen, stof te verwijderen en tegenlicht te corrigeren met de Epson Easy Photo FixTM software. De Stylus SX610FW is niet alleen functioneel, de printer drukt af met snelheden tot 38 pagina’s per minuut, terwijl documenten met meerdere pagina’s moeiteloos kunnen worden gefaxt, gekopieerd en gescand dankzij de automatische documentinvoer.

Stylus SX610FW maakt gebruik van de Epson DURABriteTM Ultra-inktset. Epson DURABriteTM Ultra-inkten zijn speciaal ontworpen voor gebruikers met een grote afdrukbehoefte. De afzonderlijke inktcartridges hebben een grote capaciteit en bieden een prijs per pagina die vergelijkbaar is met laserprinters. Epson DURABriteTM Ultra-inkt maakt gebruik van een exclusieve technologie waarbij elk pigmentdeeltje in hars is ingekapseld. Hierdoor is DURABriteTM Ultra watervast en tegen vervaging, vegen en markerinkt bestand, welk soort afdrukmedium ook wordt gebruikt. Deze afzonderlijke inktpatronen zijn eenvoudig te herkennen aan de afbeelding van een jachtluipaard3 en zijn ook verkrijgbaar in een handige voordeelverpakking.

Voor de hoogste kwaliteit raadt Epson haar eigen glanzende fotopapier aan. Dankzij de aanduiding van 3, 4 of 5 sterren is het niet moeilijk het juiste fotopapier te kiezen. Er zijn drie afwerkingen beschikbaar: Photo Paper, Glossy Photo Paper en Premium Glossy Photo Paper. De Stylus SX610FW wordt standaard geleverd met een Epson Photo Paper Pack, zodat gebruikers meteen foto’s van hoge kwaliteit kunnen afdrukken in de formaten 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4.

Net als de overige alles-in-één modellen uit de Epson Stylus-reeks is de Stylus SX610FW voorzien van het ENERGY STAR®-keurmerk. Hieruit blijkt de continue inzet van Epson om negatieve effecten van haar producten op het milieu tot een minimum te beperken.

Belangrijkste eigenschappen van de Epson Stylus SX610FW:

· Geavanceerde printer, scanner en kopieerapparatuur met Wi-Fi en fax;
· Draadloos of via een netwerk afdrukken, scannen of faxen1;
· LCD-kleurenscherm van 6,3 cm voor het navigeren door de menuopties en het weergeven en afdrukken van foto’s zonder tussenkomst van een pc;
· Foto’s afdrukken zonder tussenkomst van een pc dankzij geheugenkaartslots-, Pictbridge- en USB-flashstationconnectiviteit;
· Documenten met meerdere pagina’s in één keer kopiëren, scannen en faxen met behulp van de automatische documentinvoer;
· Draadloos afdrukken vanaf mobiele telefoons via Bluetooth®2;
· Hoge afdruksnelheden tot 38 pagina’s per minuut;
· Voordelige afzonderlijke inktpatronen waardoor alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden;
· Kwalitatief hoogwaardige documenten en foto’s van fotolabkwaliteit dankzij de Epson DURABriteTM Ultra-inkt;
· Documenten en foto’s automatisch scannen naar pdf of e-mail;
· Eenvoudig rode ogen verwijderen met Epson Easy Photo Print;
· Tekst scannen naar bewerkbaar document met ABBYY FineReader® Optical Character Recognition (OCR);
· Adviesverkoopprijs € 199,99 (incl. BTW), beschikbaar per 1 september 2009.

1 Pc-fax is niet compatibel met Mac.
2 Optionele Epson Bluetooth®-adapter vereist voor afdrukken vanaf compatibele Bluetooth-apparaten.
3 Aanbevolen inktpatronen. Ga voor meer informatie over volledige patrooncompatibiliteit naar www.epson-europe.com.
4 Ga voor meer informatie naar www.epson-europe.com.


Rate this post

Print Friendly