High Concept, ontwikkelaar van documentcreatiesysteem SmartDocuments, heeft ir. Piet ter Doest (42) aangesteld als IT-manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het beheer van de infrastructuur, beleidontwikkeling, het coördineren van de interne bedrijfsvoering en het onderhoud van zakelijke contacten.

Piet ter Doest was eerder bij High Concept werkzaam als systeemontwikkelaar. Op 3 juli is Ter Doest gepromoveerd tot IT-manager bij de softwareleverancier uit Deventer. Voorheen was Ter Doest werkzaam als projectleider bij Consulmij, een onafhankelijk milieuadviesbureau. Daarvoor bekleedde hij de onder andere de functie van projectleider op het gebied van datawarehousing bij ABN AMRO.

“Ik ga mijn IT-ervaring gebruiken om de samenwerking binnen High Concept nog verder te structureren en de efficiëntie te verhogen”, zegt Piet ter Doest. “Het belangrijkste voor mij is dat iedereen plezier in zijn werk heeft en dat we als team kunnen werken aan continue verbetering van SmartDocuments.”

“High Concept maakt op dit moment een flinke zakelijke groei mee. We breiden ons team mede daarom verder uit”, zegt Marco Drost, Algemeen Directeur en oprichter van High Concept. “Piet liet direct bij binnenkomst zien dat hij graag met High Concept meegroeit. Vandaar zijn recente promotie tot IT-manager. Met zijn ruime ervaring in IT-, project- en R&D-management is Piet een goede aanvulling op ons team.”


Rate this post

Print Friendly