Bunschoten, 14 augustus 2009 – KODAK introduceert de nieuwe i1200 Plus- en i1300 Plus-scanners. Deze modellen zijn tot maar liefst vijftig procent sneller dan hun voorgangers. De i1200 Plus en i1300 Plus verhogen de scanproductiviteit op afdelingsniveau en binnen werkgroepen. De nieuwe Plus-firmware is voor huidige gebruikers van de i1200- of i1300-scanners gratis te downloaden.

De KODAK i1200 Plus-scanner behaalt een indrukwekkende snelheid van maximaal 45 pagina’s per minuut (ppm) – dit in vergelijking tot de dertig ppm van de voorgaande modellen. De KODAK i1300 Plus heeft daarnaast een grotere scanproductie voor documenten in kleur tot 200 dpi. Deze produceert nu tot 40 ppm, 33 procent meer dan zijn voorganger.

“We blijven al onze klanten voorzien van betaalbare en state-of-the-art documentscanners. Zo ondersteunen we organisaties bij kostenreductie, productiviteitsverhoging en risicobeperking”, zegt Wilbert van de Weijer, Sales Manager Document Imaging Benelux bij Kodak. “Sterker nog, de nieuwe Plus-firmware is kosteloos te downloaden voor onze klanten die al een i1200 of i1300-scanner bezitten. Dit is de eerste keer dat een scannerleverancier zijn klanten een kosteloos productieverhogend aanbod doet voor een bestaand scannerplatform.”

De KODAK i1200 en i1300 Plus-scanners zijn voorzien van Smart Touch. Deze applicatie verzendt met één druk op de knop documenten naar verschillende bestemmingen, zoals e-mails, bestanden, netwerkschijven, outputapparatuur en verscheidene applicaties van derde partijen, waaronder Microsoft SharePoint. KODAK Smart Touch automatiseert het proces van het scannen, delen en opslaan van digitale documenten binnen deze veelgebruikte contentmanagementapplicatie.

KODAK levert beide scanners met drie jaar Advanced Unit Replacement-garantie in diverse Europese landen via de scanner hotline, beschikbaar in verschillende talen.

Alle KODAK-producten worden ondersteund door KODAK Service and Support. Bij deze divisie werken meer dan drieduizend professionals in ruim 120 landen. KODAK Service and Support is een toonaangevende multivendor-leverancier van geïntegreerde services, waaronder advies-, installatie-, onderhouds- en ondersteuningsdiensten op het vlak van commercieel drukwerk, grafische communicatie, beeldverwerking en dataopslag. De professionals van KODAK Service and Support zijn speciaal opgeleid voor het leveren van diensten waarmee organisaties hun
kosten kunnen beheersen, hun productiviteit optimaliseren en de bedrijfsrisico’s beperken.

Prijzen van de i1200 en i1300 Plus beginnen bij 799 euro ex. btw. De nieuwe scanners zijn vanaf eind augustus 20009 beschikbaar.

Voor meer informatie: www.kodak.com en volg de blogs en meer via www.kodak.com/go/followus.
Over Kodak
Als wereldwijd de bekendste innovator op het gebied van beeldverwerking helpt KODAK consumenten, bedrijven en creatieve professionals de kracht van beelden en afdrukken te benutten. Voor meer informatie: http://www.kodak.com/go/docimaging.Rate this post

Print Friendly