e-STUDIO5520c/6520c/6530c, winnen awards van drie verschillende onafhankelijke onderzoekbureaus: BERTL, BLI en Better Buys for Business.

Toshiba TEC’s multifunctionele hoogvolume kleurensystemen, de e-STUDIO5520c,
e-STUDIO6520c en e-STUDIO6530c hebben zeer prestigieuze jaar awards gewonnen. Maar liefst drie gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksbureaus van document imaging producten en oplossingen, BERTL Inc., Buyer’s Laboratory Inc. en Better Buys for Business, bevestigen dat de Toshiba’s e-STUDIO hoogvolume kleurensystemen dé systemen zijn wanneer het gaat om snelle productie van kleurendocumenten in de kantooromgeving en productieomgevingen.

BERTL Inc. heeft de e-STUDIO5520c, e-STUDIO6520c en e-STUDIO6530c geselecteerd voor de BERTL’s BEST award voor ‘Best Light Production Colour MFP Range 2009′. Deze selectie is gebaseerd op een combinatie van verschillende criteria, zoals design, prestatie, systeem- en netwerkmanagement en gebruiksvriendelijkheid. De award bevestigt dat de systemen perfect in te zetten zijn als centrale afdelingsmultifunctionals.

Buyers Laboratory Inc. heeft de Toshiba e-STUDIO6530c met hun top award bekroond, de “Pick of the Year 2009”. BLI heeft de e-STUDIO6530c geselecteerd als winnaar in de categorie van “Outstanding performance for the 70- to 90-ppm colour MFP” voor de voorbeeldige prestaties tijdens de gehele uitgebreide laboratoriumtest van BLI.

Better Buys for Business heeft de award ‘Better Buys for Business Editor’s Choice 2009′ uitgereikt aan de Toshiba e-STUDIO6530c-serie. Deze prijs wordt uitgereikt aan modellen die buitengewoon goed scoren tijdens het onderzoek en de analyse van Better Buys for Business. Ook wordt de feedback van gebruikers over de prestatie en het gebruiksgemak van modellen meegenomen in de beoordeling.

De Toshiba e-STUDIO6530c-serie ontving, aanvullend op deze mooie lofbetuigingen, ook nog de volgende erkenningen, gebaseerd op onafhankelijke analyses:
– Better Buys for Business – “Innovative Product of the Year”
– BERTL – “Five Star Exceptional” notering
– BLI – “Highly Recommended” notering
– BLI – “Highly Reliable” notering in BLI’s duurzaamheidstest; Reliability Certified Award

“We zijn erg trots om te worden geëerd met de prestigieuze awards van drie verschillende onafhankelijke onderzoekbureaus voor deze modellen. Het was ons doel om zeer productieve kleurensystemen voor de zakelijke omgeving te ontwerpen die uitstekende kleurenkwaliteit en bijzondere robuustheid combineren met buitengewoon gebruiksgemak. En dan is het fantastisch dat de onafhankelijke onderzoeksbureaus bevestigen dat dit is gelukt,” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems.

De awards demonstreren dat Toshiba TEC haar belofte blijft waarmaken: vernieuwend blijven in de markt door het ontwikkelen van efficiënte en onderscheidende multifunctionele producten en oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten.

Meer informatie over de bekroonde Toshiba TEC kleuren MFP systemen, de e-STUDIO5520c, e-STUDIO6520c en e-STUDIO6530c, is beschikbaar op: www.toshibatec.nl of bij uw lokale Toshiba partner.


Rate this post

Print Friendly