Almelo, 6 augustus 2009 – De samenwerking tussen Gedon, specialist in het efficiënt inrichten van documentstromen, en het TT Circuit in Assen is succesvol gebleken. In de aanloop naar en in de week van de MotoGP maakt het circuit zo’n 140.000 afdrukken voor onder andere uitslagen en persmappen. Gedon installeerde hiervoor diverse multifunctionele printers en nam ook het hele beheer uit handen. Dit doet Gedon niet alleen voor de MotoGP, maar ook tijdens de WorldSuperbike series en andere wedstrijden op het circuit. Hiermee is de organisatie van de motorevents in staat om in piektijden zonder problemen onder hoge druk te printen en te kopiëren. Net als in de voorgaande drie jaar hebben de machines zonder interventie van een monteur onder zware omstandigheden probleemloos gedraaid.


Gedon levert voor het TT Circuit vijf Xerox Phaser 3200 MFP’s, drie WorkCentre 232 MFP’s en twee productiemachines, de Xerox 4595 en de 4110. Deze machines worden gebruikt voor het snel afdrukken van de race-uitslagen die in hoog tempo geproduceerd moeten worden. Ook de pers kan de machines middels een USB-poort gebruiken voor het afdrukken van hun artikelen. Door het inzetten van monteurs garandeert Gedon de inzetbaarheid van de machines. Tevens zorgt Gedon voor de supplies, zoals papier, toners en andere toebehoren.


Bastiaan Dammer, Event- & Hospitality Manager bij TT Circuit Assen: “De betrouwbaarheid en de continuïteit van de machines is voor ons een doorslaggevende factor. Het werken met goede en snelle apparaten is essentieel voor ons. Gedon was in staat om de machines èn de service te bieden die aan deze criteria voldoen. Ons partnership met Gedon werkt uitstekend en we streven dan ook naar een continue en langdurige samenwerking.”Rate this post

Print Friendly