hoogvolumemodellen: zware jongens voor de echte zware klussen.

Toshiba TEC introduceert echte zware jongens, de nieuwe vlaggenschepen van genetwerkte zwart-wit multifunctionele systemen. Deze eenvoudig te gebruiken Document Managers zijn gebouwd om te voldoen aan de zware eisen van drukke kantooromgevingen. De systemen leveren grote printopdrachten met een zeer hoge productiviteit, uitzonderlijke beeldkwaliteit en bieden de meest recente beveiligingseigenschappen.


Één moederboard

Door gebruik te maken van de 3e generatie e?BRIDGE technologie van Toshiba worden functionaliteiten als kopiëren, printen, scannen gecombineerd op één moederboard. De nieuwe e?STUDIO555, e-STUDIO655, e-STUDIO755 en e-STUDIO855 produceren hierdoor met een hoge afdruksnelheid die uiteenloopt van 55 tot 85 pagina’s per minuut en een maximale scansnelheid van 80 scans per minuut.


Human Centric

Net zoals de andere 3e generatie e-BRIDGE modellen, is dit nieuwe zwart-wit vlaggenschip ontworpen op basis van het Toshiba human centric concept, dat de gebruiker centraal stelt. Deze e?STUDIO-serie is ergonomisch ontworpen en zeer gebruiksvriendelijk. Door het kleuren touch screen bedieningspaneel en de intuïtieve gebruikersinterface, kan iedereen het systeem gemakkelijk bedienen. Andere functionaliteiten, die het gebruik van de MFP eenvoudiger maken, zijn e-FILING, een tijdelijke digitale archiveringsfunctionaliteit, en de 12.060 one-touch templates voor het snel uitvoeren van complexe routine opdrachten.


Optimale productiviteit

Betrouwbare afdrukken van hoge kwaliteit worden gewaarborgd door de Toshiba beeldverwerkingstechnologie en de kleine deeltjestoner. De maximale papiercapaciteit van 7.600 vel, tot vijf verschillende instelbare papierlades en de mogelijkheid om toner te vervangen tijdens de printopdracht, verbeteren de uptime en verhogen de productiviteit van de gebruikers.


Vertrouwelijk

De nieuwe zwart-witmultifunctionals met een variëteit aan geavanceerde beveiligingsfuncties zijn uitermate geschikt om vertrouwelijke informatie te verwerken. De standaard AES-encryptie en de optionele data overwrite enabler beschermen uw vertrouwelijke informatie op de harde schijf. De toegang kan worden geregeld door IP/MAC adres filtering, gebruikersauthentificatie en op rollen gebaseerde toegangscontrole.


Connectiviteit

Als centraal element binnen de kantooromgeving kan de e-STUDIO555-serie worden geconnecteerd met veel gebruikte workflows, zoals Microsoft SharePoint en Exchange of Captaris RightFax.


Milieu

Toshiba TEC verplicht zich om duurzame en milieuvriendelijke producten te produceren. Het geïntegreerde toner recyclingsysteem en de super slaapstand besparen energie en beschermen het milieu, terwijl de afdrukken en  het papiergebruik worden gecontroleerd door een range van functionaliteiten. Deze nieuwe systemen voldoen tevens aan de strengste landelijke en internationale milieunormen.


Over Toshiba

Toshiba Tec Netherlands Imaging Systems is in Nederland technologisch toonaangevend in digitale documentsystemen. Het productaanbod loopt uiteen van faxen en copiers tot en met professionele kleursystemen die een geïntegreerde documentoplossing vormen in de grootste netwerkomgevingen. Distributie vindt zowel rechtstreeks plaats aan klanten als via een dealernetwerk. Service en support worden centraal geleverd vanuit Houten.


Toshiba in Nederland maakt deel uit van Toshiba Tec Corporation, een wereldspeler in informatiesystemen voor kantoor, detailhandel en industrie. Op haar beurt is Toshiba Tec onderdeel van Toshiba Corporation; met een omzet van circa € 57 miljard één van de grootste technologiebedrijven ter wereld.Rate this post

Print Friendly