Bertrange, 29 juli 2009 – euroscript International, marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management), heeft vandaag aangekondigd dat het een partnerschap heeft gesloten met PTC (Nasdaq: PMTC) als Advantage Network Program Partner (Enterprise Solution Provider – Gold). Dit partnerschap is vooral van belang voor fabrikanten die de oplossingen en diensten van euroscript gebruiken op het gebied van technisch schrijven, documentatie, vertaling en publicatie om hun internationale bedrijfsprocessen goed te laten verlopen en die de efficiëntie van hun productontwikkeling nu willen verbeteren door aanvullende PLM-oplossingen (product lifecycle management) toe te voegen.


euroscript heeft vestigingen in 14 landen, verspreid over 4 continenten, waar zij haar klanten contentoplossingen aanbiedt die hun bedrijfsprocessen verder ondersteunen. Als verkoper van PTC Advantage Network Program producten zal euroscript nu in staat zijn het productontwikkelingssysteem van PTC aan te bieden aan klanten in de luchtvaart-, defensie-, transport-, automobiel- en productiesector. Het integrale productontwikkelingssysteem van PTC bestaat uit de marktleidende producten Pro/ENGINEER®, Windchill®, Arbortext®, Mathcad® en ProductViewTM, die ontworpen zijn om samen de productontwikkelingsprocessen van bedrijven nog verder te optimaliseren.


“In een internationale marktomgeving met een moordende concurrentie die getroffen is door de recessie, moeten fabrikanten enerzijds vernieuwen, diversifiëren, de marktintroductietijd verminderen en hun partner- en klantenrelaties verbeteren, en anderzijds krijgen ze te maken met kostendruk en strengere (overheids)regels. Snelle toegang tot technische publicaties in de juiste taal staat voor hen centraal om hun klantenrelaties te verbeteren,” verklaart Mark Evenepoel, CEO van euroscript International. “We ondersteunen onze klanten om hun doelstellingen te bereiken. Zowel onze PLM- en S1000D-oplossingen als onze diensten voor technisch schrijven en 2D/3D-technische illustraties bouwen op de beste technologie van PTC. We bieden ook flexibele infrastructuurmodellen, zoals SaaS aan, om productinformatie en technische documentatie op verzoek mogelijk te maken. Onze klanten genieten zo niet alleen van lagere kosten voor licenties, hardware en onderhoud, ze hebben ook de garantie dat ze de nieuwste technologie toepassen wanneer ze die nodig hebben. In combinatie met onze ervaring met taaldiensten zijn klanten goed voorbereid om zowel hun markt- als productlancerings doelstellingen te bereiken en hun klantenondersteuning te verbeteren tijdens het volledige productieproces.”


Met de aanvullende PTC-oplossing voor productontwikkeling zullen klanten hun projectprocessen verkorten, aanmerkelijk besparen op kosten, de productkwaliteit verbeteren, de klantentevredenheid verhogen en hun marktaandeel vergroten. De sterke internationale aanwezigheid van euroscript en de grondige kennis van verschillende productieprocessen worden nu aangevuld met de mogelijkheid om klanten een uitgebreide PLM-oplossing aan te bieden die de waarde van hun productieoplossingen verhoogt.


“PTC heeft onlangs aangekondigd dat het van plan is zijn netwerk van wederverkopers uit te breiden om wereldwijd meer productiebedrijven van diverse groottes te bereiken,” zei Paul J. Cunningham, executive vice president, Worldwide Sales, PTC. “We geloven dat klanten die met de diensten en oplossingen van euroscript werken en deze willen combineren met de PTC-oplossingen voor productontwikkeling, zullen genieten van een grotere efficiëntie van hun productontwikkeling in het algemeen, wat zal leiden tot een betere marktintroductietijd, controle van de kosten en een betere concurrentiepositie.”


euroscript en PTC zijn samen in staat om klanten wereldwijd strategische en vernieuwende bedrijfsoplossingen en -diensten aan te bieden op het gebied van PLM.Rate this post

Print Friendly