Samenwerking gericht op langdurige relaties met klanten

Apeldoorn, 30 juli 2009 – Nederlands softwarebedrijf Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, heeft You Get benoemd tot implementatiepartner van BPM|one. You Get heeft al enige jaren ervaring met de specifieke aspecten van BPM-implementaties. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in BPM-projecten die het hele gebied van procesanalyse, ontwerp, integratie en implementatie bestrijken.

You Get zal vanaf heden zijn expertise inzetten bij het implementeren van BPM|one. Voor Pallas Athena betekent de samenwerking een uitbreiding van de mogelijkheden die zij klanten kan bieden bij het effectief inzetten van BPM|one. You Get heeft groot vertrouwen in de oplossingen van Pallas Athena en ziet BPM|one als een zeer mooie uitbreiding van het aangeboden productportfolio.

Pallas Athena is met zijn BPM-oplossingen al meer dan 16 jaar actief in de Nederlandse markt. Bekend geworden met Protos, de voorloper van BPM|one, wist Pallas Athena snel een marktleiderspositie te verwerven. BPM|one is een compleet geïntegreerde softwareoplossing waarmee bedrijfsprocessen geanalyseerd, gedocumenteerd, verbeterd en bestuurd kunnen worden.

In de laatste twee jaar heeft Pallas Athena een sterke internationale groei weten te realiseren. Inmiddels heeft het softwarebedrijf naast Nederland vestigingen in Duitsland, België, Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Australië en Curaçao. Dit jaar werd Pallas Athena bovendien door Gartner uitgeroepen tot ‘Cool Vendor’ in BPM.

“Wij zijn trots op het feit dat een specialist als You Get met onze software projecten gaat uitvoeren. Pallas Athena hecht veel belang aan langdurige relaties met zijn klanten. Om dit te bereiken is het essentieel dat BPM-projecten succesvol worden geïmplementeerd met een duidelijke, bewijsbare toegevoegde waarde”, zegt John Jansen, Alliance Manager bij Pallas Athena. “You Get heeft laten zien het hele domein van BPM te beheersen. Wij laten de implementatie van de BPM|one-software bij onze klanten dan ook vol vertrouwen aan You Get over.”

Hans van Krevel, oprichter en CEO van You Get: “Met onze 360° Business Services Approach, komen wij bij allerlei klanten over de vloer die op een geïntegreerde manier hun bedrijfsprocessen willen verbeteren. BPM|one van Pallas Athena maakt het mogelijk om ook in complexere omgevingen BPM organisatiebreed te implementeren en versterkt onze kracht bij het realiseren van local/global-oplossingen.”Rate this post

Print Friendly