Naarden, 30 juli 2009 – Lexmark (NYSE: LXK) breidt zijn innovatieve RFID-oplossing uit naar de T654 zwart-wit laserprinter. Hiermee wordt klanten in tal van sectoren een eenvoudig te gebruiken, betaalbaar instrument geboden voor het real-time volgen van en toegang krijgen tot bedrijfsinformatie. Lexmark zette als eerste printerfabrikant een apparaat in de markt, dat RFID-technologie combineert met laserprinten.

De nieuwe Lexmark Radio Frequency Identification (RFID) Ultra High Frequency (UHF)-optie is ontworpen als standalone uitbreiding voor de T654 en eenvoudig onder de printer te installeren. De T654 zwart-wit laserprinter staat bekend om zijn vermogen om te kunnen gaan met complexe afdrukmedia.

De RFID UHF-optie, beschikbaar voor een adviesprijs van € 2.099,-*, biedt de volgende voordelen:
• Sneller printen van RFID-labels tot twintig pagina’s per minuut in de RFID-modus
• Zowel horizontaal als verticaal drukken van RFID-etiketten op documenten
• Ondersteuning van een brede reeks media van 12,7 x 17,8 cm tot 21,6 x 35,6 cm

In Lexmark’s RFID UHF-oplossing zijn de radio en antenne direct ingebouwd zodat klanten, die reeds in het bezit zijn van een T654-printer, hun printer eenvoudig kunnen upgraden naar een apparaat met RFID-functionaliteit. Klanten die nog geen T654-printer bezitten, kunnen het apparaat direct met de RFID UHF-optie bestellen, voor duizenden euro’s minder dan een traditionele RFID thermal printer.

“Lexmark’s nieuwste RFID-oplossing helpt onze klanten in belangrijke verticale markten, zoals de industrie en de gezondheidszorg, om het aantal fouten te verminderen en processen te stroomlijnen”, zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux bij Lexmark. “Bovendien kunnen klanten de T654 met RFID-optie inzetten voor het printen en beheren van hun alledaagse bedrijfsdocumenten.”

Lexmark’s volledig geconfigureerde RFID-oplossing en de standalone RFID UHF-optie zijn verkrijgbaar via Lexmark RFID-gecertificeerde resellers.

Rate this post

Print Friendly