Breukelen, 29 juli 2009 – Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Nobel Document Solutions, leverancier van ICT Infrastructure Solutions, Business Solutions en Managed Services aan het MKB. Deze nieuwe partner van Xerox neemt de onderhoudsovereenkomsten van de vroegere partner Netcom Printing over. Nobel zal zich richten op de verkoop van het gehele Xerox Office portfolio, van zwart-wit en kleurenprinters tot multifunctionele systemen.


Met deze samenwerking kan Xerox ook nieuwe markten aanboren, zoals werkplekbeheer. Nobel kan hiermee het hele spectrum aan hun klanten aanbieden, van de levering van de apparaten tot het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement. Nobel is voor Xerox een geschikte partner omdat zij organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken”, aldus Michael Ching, Partner Manager Office Solutions Group & Large Accounts bij Xerox. “Nobel heeft veel specifieke kennis van integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van de klant.”


“Als reseller van Xerox zijn we nu in staat onze klanten een complete oplossing voor het documentvraagstuk te bieden”, aldus Michael Lammersen, Sales Manager bij Nobel Document Solutions. “Hierdoor zijn wij in staat een grote efficiencyverbetering bij onze klanten te realiseren. Zeker in deze tijd is het realiseren van kostenbesparing belangrijker dan ooit.”Rate this post

Print Friendly