Breukelen, 21 juli 2009 – ISS Integrated Facility Services is in de Publiek Private Samenwerking (PPS), voor de in 2010 beschikbaar te stellen Kromhout Kazerne, verantwoordelijk voor de integrale facilitaire dienstverlening. Hieronder vallen onder andere bewaking, catering, schoonmaak, groenvoorziening, postkamer en repro. Het voordeel van het uitbesteden van alle facilitaire diensten betekent voor de klant één verantwoordelijke partij en één aanspreekpunt. Dit is voor de klant, die haar facilitaire zorg wil uitbesteden aan zo min mogelijk partijen, een ideaal concept.


Door de goede aansluiting die ISS heeft met specialistische partijen, kan zij een hogere kwaliteit leveren voor een marktconforme prijs. ISS is voor de document output voor de Kromhout Kazerne een samenwerkingsverband aangegaan met Xerox, leverancier van producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Xerox levert de document output, maar dit alles onder de regie van ISS Integrated Facility Services.


Het contract dat ISS met Xerox heeft getekend is voor tien jaar en behelst onder andere de levering, het onderhoud en het beheer van alle decentrale kleurenmultifunctionals en printers, de inrichting van de centrale repro (apparatuur en personeel), afwerkingsapparatuur, grootformaat plotters in kleur en zwart-wit voor onder andere bouwtekeningen en alle papierbenodigdheden.


Er is voor Xerox gekozen na een uitgebreide inkoopprocedure. Michel Pan, Directeur Business Development bij ISS: “Wij hadden van het Ministerie van Defensie, waarmee Xerox een mantelovereenkomst heeft, al een goede referentie ontvangen. Ze hebben, naast commercieel inzicht en snelheid van handelen, begrip van de PPS-materie. Kortom, Xerox bood technologie, oplossingen en diensten die het voor ons mogelijk maken om onze klant toegevoegde waarde te bieden.”Rate this post

Print Friendly