Meerssen, 23 juli 2009 — Morningstar Systems, onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement, heeft Eric Stolwijk aangenomen als Livelink consultant en Jeffrey Seykens als Technical consultant. Beide heren zijn verantwoordelijk voor zowel technische als functionele werkzaamheden binnen projecten, waarbij Stolwijk zich met name richt op de architectuur rondom Livelink en Seykens bij projecten technisch advies geeft, gesteund door zijn kennis van Microsoft infrastructuren.


Eric Stolwijk (26) is per 1 juli als Livelink consultant in dienst getreden bij Morningstar Systems. Binnen zijn functie richt hij zich op vertaalslagen van functionele eisen naar technische oplossingen. Daarnaast gaat Stolwijk zich concentreren op de architectuur rondom Livelink, waaronder de inrichting van servers. De nadruk ligt hierbij vooral op het Enterprise Content Management pakket Livelink ECM Enterprise Server. Na de opleidingen kantoorautomatisering bij het ROC Zeeland en Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool Zeeland, begon Eric Stolwijk zijn carrière bij Maxxton. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar Logica, waar hij werkzaam was als Livelink Consultant. Stolwijk: “Deze stap naar Morningstar is dus een logisch vervolg. Momenteel ben ik medior Livelink consultant en mijn doel is om binnen een redelijke termijn te groeien tot senior Livelink consultant. Hierbij wil ik mij niet alleen focussen op het pakket Livelink Enterprise Server, maar ook op de applicaties die er aan gekoppeld kunnen worden. Denk aan Kofax als scanoplossingen en integraties met Microsoft Sharepoint en SAP.”


De 35 jarige Jeffrey Seykens, Microsoft Certified Systems Engineer(MCSE) en Interwoven Certified Systems Engineer (ICSE), is sinds 1 mei dit jaar bij Morningstar actief als Technical Consultant. Ook Seykens vervult in deze functie zowel technische als functionele werkzaamheden binnen projecten. Voordat hij bij Morningstar in dienst trad, was Seykens werkzaam bij OmegaSoft BV / Corilus BV als Projectleider / Senior Aftersales consultant Projectleider. Onder andere de installatie, configuratie en het beheer van server systemen, het leiden van eigen projecten en de aansturing van het projectteam en het opstellen van een technisch implementatietraject voor diverse medische en paramedische bedrijfstakken vielen onder zijn verantwoordelijkheden. “Het wordt steeds belangrijker om binnen projecten een gedegen technisch advies te geven, daarnaast komen er steeds meer technische onderdelen voor in projecten. Met mijn uitgebreide kennis van Microsoft infrastructuren kan ik het huidige technische team verder aanvullen”, aldus Seykens. “Mijn doel is om bij Morningstar ‘de brug’ te zijn tussen technisch en functioneel. In de komende jaren wil ik mijzelf graag verder ontwikkelen als consultant en ervaring opdoen bij nationale en internationale klanten.”


“Het is een goed teken dat we ondanks de huidige economie nog steeds zo hard groeien, dat we wederom nieuwe mensen aan moeten nemen. Eric en Jeffrey zijn beiden zeer ambitieus en zetten zich voor honderd procent in voor Morningstar. De kennis die Eric bij Logica opgedaan heeft op het gebied van Livelink, komt natuurlijk zeer goed van pas bij de verdere ontwikkeling van het product. Ook de uitgebreide ervaring van Jeffrey zal Morningstar en haar klanten perfect ondersteunen bij groei en specialisatie”, meent René Beulen, commercieel directeur van Morningstar Systems.


Rate this post

Print Friendly