Van 21 tot 23 oktober wordt in Amsterdam de eerste Europese Managed Print Service Conference gehouden.

Managed Print Service (MPS) is een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van documentverwerking in de kantooromgeving. MPS is het uitbesteden van de hardware, software en diensten rond multifunctionals en printers. Doelstelling van MPS is het verbeteren van de infrastructuur voor interne en externe communicatie, kostenreductie en verbeteren van de duurzaamheid.

De conferentie bestaat uit twee tracks. De eerste track is voor eindgebruikers (IT manager, Facilitair Manager, inkoper) die overwegen MPS te gaan implementeren. De track bevat insight informatie, best practices, cases en meer.

De tweede track is voor aanbieders, resellers en infrastructuur providers van onder andere printers en multifunctionals. Met MPS kunnen ze hun dienstverlening voor hun klanten op een hoger plan brengen.

Voor meer informatie:

mps-europe-20092

AANBIEDING

Schrijf u in voor 31 augustus en u ontvangt 10% EXTRA korting op de Early Bird inschrijving. De kortingscode is “docufacts”

Docufacts.nl is voor Nederland de mediapartner van de conferentie. Regelmatig zal nieuws worden gebracht over de ontwikkelingen en mogelijkheden van MPS.

Direct meer weten over de aandachtspunten en mogelijkheden van Managed Print Services? Neem dan contact op met onafhankelijk MPS specialist Johan Kosters (johan.kosters@docplus.nl)


Rate this post

Print Friendly