Voorzet – onderzoek, training, advies – introduceert een uiterst betaalbare en gebruiksvriendelijke web-to-print oplossing; VoorWeb. Met behulp van deze software is het opzetten en beheren van een grafische webwinkel verworden tot een eenvoudig en volledig geautomatiseerd proces. Bovendien is deze web-to-print oplossing zeer eenvoudig te integreren binnen uw huidige website en aan te passen naar uw persoonlijke wensen en eisen. Niet alleen qua inhoud maar ook qua vormgeving.

De mogelijkheid om het proces van drukwerkopdracht tot aflevering te automatiseren bespaart niet alleen flink op kosten voor administratie en planning, het stelt de grafische ondernemer ook in staat zijn organisatie te laten groeien en zijn omzet en winst te verhogen door meer opdrachten aan te kunnen nemen. Vormgevers kunnen zich daardoor ook meer richten op opdrachten die een hogere mate van creativiteit vereisen.

Uw klant kan in een eigen webportal inloggen en gepersonaliseerde opdrachten opgeven, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, briefpapier, stickers en brochures. De ingevoerde gegevens en opdrachten worden automatisch in de huisstijl van de klant gezet en deze kan direct de resultaten bekijken voordat de definitieve drukwerkopdracht wordt gegeven. Voorweb genereert een ‘schoongesneden’ preview die beveiligd is tegen extraheren, wijzigen en afdrukken, terwijl op een beveiligd deel van VoorWeb de drukklare PDF staat te wachten om verwerkt te worden.

VoorWeb is verkrijgbaar als losse programmatuur die u kunt (laten) installeren op uw eigen webserver, of als kant-en-klare oplossing – inclusief een server – die (op locatie of bij een hosting provider) door Voorzet geïnstalleerd kan worden. VoorWeb zal verkrijgbaar zijn vanaf € 250,- per maand voor de huur-versie, tot maximaal € 14.995 euro voor de meest uitgebreide full-service versie inclusief een eigen server (in eigendom!). Verder zijn er diverse mogelijkheden voor remote-support, onderhoudscontracten en assistentie bij het inrichten van de web store. Zo biedt VoorWeb voor ieder budget wel een oplossing.

Voorzet werkt samen met AppleISP als preferred hosting provider.

Testfase VoorWeb:
VoorWeb bevindt zich op dit moment in de laatste fase van het beta stadium. Zo worden alle lopende test-trajecten bij onze klanten inmiddels afgerond en zal medio augustus de software het predicaat “Golden Master” krijgen, waarna het in september van 2009 commercieel verkrijgbaar zijn via Voorzet en andere verkoopkanalen.
VoorWeb wordt op dit moment in besloten omgevingen getest bij ondermeer on-line drukwerk leverancier PrintShopper.nl te Roelofarendsveen. Deze samenwerkingsverbanden hebben Voorzet veel waardevolle informatie opgeleverd wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een product op dat getest en ontwikkeld is vanuit de praktijk. Dit zijn de bevindingen van PrintShopper.nl

“Wij hebben in VoorWeb gevonden wat elke drukkerij eigenlijk zoekt; een omzet verhogende web-oplossing die ook nog eens betaalbaar is én er bovendien grafisch gelikt uitziet.”, Aldus Ronald van der Meer van PrintShopper.nl. “VoorWeb is volledig geautomatiseerd, waardoor wij geen foutgevoelige (en tijdrovende) handmatige administratie eromheen hebben. Dat scheelt substantieel in de arbeidsuren wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat we meer productie kunnen draaien met een minimum aan personeel. Met VoorWeb zijn we absoluut klaar voor de internetshoppende drukwerkmarkt !”
Minimale systeemvereisten:
• 2GHz PPC G5 of 1,5GHz Core-Solo
• 2GB intern geheugen
• 120 GB harddisk
• Apache 2.x en PHP5.x web basis Microsoft Windows Server 2oo3, Mac OS X 10.5 (Server of Client), Linux

Prijzen en beschikbaarheid:
VoorWeb zal vanaf september 2009 verkrijgbaar zijn in de volgende edities:
Bij de Supreme Edition wordt een energiezuinige Apple Mac mini geleverd met snelle 2GHz Intel Core-2-Duo processor, 2GB geheugen, 320GB harddisk en ingebouwde dubbellaags DVD brander met 8-voudige snelheid , inclusief Mac OS X 10.5 Leopard Server.

Rate this post

Print Friendly