Sharp voegt deze maand vier nieuwe awards van BERTL®, Inc toe aan de lijst met prijzen die het bedrijf reeds ontving van het vooraanstaande testorgaan voor multifunctionele printers. Sharp ontvangt de prijzen, die volgen op de strenge tests en vergelijkende analyses van multifunctionele printers (MFP’s) van alle grote merken, voor haar individuele zwart-wit- en kleuren-MFP’s, de gehele line up, de prijs/kwaliteitverhouding en de onderliggende technologieën van de machines.

Houten, 7 juli 2009 – Elk jaar publiceert BERTL gedetailleerde verslagen van honderden printers, multifunctionals en andere kantoormachines. Slechts een klein aantal van deze komen in aanmerking voor een BERTL’s Best Award. Deze awards worden geroemd omdat het niet alleen gaat om een reeks functies of gepubliceerde statistieken van prestaties, maar voornamelijk hoe goed deze voldoen aan de behoeften van de gebruikers in een bedrijfsomgeving. Gebruiksgemak, productiviteit, kwaliteit, ontwerp, beveiliging, innovatie en apparaatbeheer wegen net zo zwaar als afdruksnelheden en prijzen. BERTL kent onder andere de volgende awards toe aan Sharp:

– Best colour A4 MFP series – Sharp MX-C381 & MX-C311
– Best value for price colour A4 MFP – Sharp MX-C381 & MX-C311
– Most secure MFP range – voor het 6e jaar op rij!
– Best device management & integration technology for MFP series – de complete lijn Sharp MFP’s

“Deze onderscheidingen erkennen de enorme investeringen die Sharp heeft gedaan in het onderzoek en de ontwikkeling van MFP’s, ” zegt Marco van Vliet, Product Marketing Manager Business Electronics van Sharp Electronics Benelux. “De betekenis van deze certificaten is voor ons zeer waardevol en toont aan dat Sharp MFP’s ontwikkelt die perfect aansluiten op de wensen van de klant met de nadruk op betrouwbaarheid, veiligheid, milieu en integratie binnen bestaande werkprocessen van de klant.

De onderscheiding voor ‘Best A4 MFP series’ kent BERTL toe aan de Sharp MX-C381 en MX-C311 voor de ‘uitzonderlijke productiviteit en afdrukkwaliteit.’ De onderzoekers van BERTL merkten tevens Sharp’s ‘gebruik van materialen met een lange levensduur voor een lagere kostprijs per pagina op, met als resultaat een laag total cost of ownership,’ het 8,5-inch (22 cm) LCD-kleurenscherm (touchscreen) voor eenvoudige invoer van adressen en gegevens en ten slotte de kleinste afmetingen in hun klasse.

Daarnaast is de ‘Best value for Price Colour A4 MFP’ toegekend aan de MX-C381 en MX-C311. De jury roemde zowel de ‘krachtige printcontroller en verhoogde multifunctionele productiviteit’ als andere gebruiksvriendelijke kenmerken zoals de papiercapaciteit die verhoogd kan worden tot 2.100 vel voor langer ononderbroken printen.

Sharp is tevens voor het 6e achtereenvolgende jaar bekroond met de begeerde ‘Most secure MFP range’ als erkenning voor de robuuste beveiligingsvoorzieningen van gegevens, documenten, apparatuur en het netwerk. Innovaties op dit gebied zijn de data security kit die vertrouwelijke gegevens automatisch codeert op de harde schijf en deze tot wel 7 keer overschrijft met willekeurige data; geavanceerde gebruikersverificatie; aanpasbare beveiligingsinstellingen voor gebruikers, groepen, netwerken, faxen en documenten en een security logboek waarin wordt bijgehouden wie de MFP gebruikt.

Bovendien roemt BERTL de gehele line up van Sharp met de ‘Best device management and integration technology for MFP series’. Sharp krijgt de erkenning voor een aantal ontwikkelingen waaronder het gebruik van het op afstand overnemen van het bedieningspaneel om de machines op afstand te beheren via een iPhone, een iPod touch of een ander mobiel apparaat; Sharp OSA®, waarmee softwareontwikkelaars de MFP rechtstreeks in een zakelijke toepassing kunnen integreren en ten slotte, het direct afdrukken vanaf standaard USB-geheugensticks.

Over BERTL
Al meer dan 15 jaar is BERTL (Business Equipment Research & Test Laboratories) het Europese orgaan voor onafhankelijke tests van kantoormachines. Het bedrijf is een belangrijke bron voor objectieve, onafhankelijke producttesten en vergelijkende analyses over digitale beeldvorming en workflow-oplossingen die zich te allen tijde op de eindgebruiker richt. Voor meer informatie over BERTL bezoekt u www.BERTL.com

Over Sharp
Sharp is een toonaangevende aanbieder op het gebied van professionele documentmanagement-systemen. Het productaanbod omvat zowel multifunctionele documentsystemen voor de productie, distributie en beheer van documenten, in kleur en zwart-wit, als documentmanagement-oplossingen.De Sharp Documentsystemen groep is onderdeel van Sharp Electronics Benelux bv. Sharp documentsystemen onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid, bedieningsgemak en productiviteit. Daarnaast biedt Sharp met het OSA® ontwikkelplatform een unieke mogelijkheid om eenvoudig documentsystemen maatpas te integreren binnen netwerkapplicaties. Tevens zijn de documentsystemen van Sharp toonaangevend op het gebied van veilige verwerking van documenten.
De line-up van Sharp wordt regelmatig onderscheiden door onafhankelijke testorganisaties zoals BERTL en BLI. Voor meer informatie over de documentoplossingen van Sharp bezoekt u www.sharp.nl


Rate this post

Print Friendly