Bunnik, 7 juli 2009 – Document Dialog, leverancier van oplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft haar supportafdeling versterkt met André Sleurink. André is aangesteld als teamleader van de afdeling. Incident-, release- en contractmanagement behoren tot de taken van André’s team. André is verantwoordelijk voor het aansturen, verder structureren en optimaliseren van de afdeling.


André Sleurink heeft in diverse functies bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met documentmanagementoplossingen en in het bijzonder de conversie van papier naar digitaal. Als projectleider binnendienst bij PBMS hield André zich van 2006 tot 2009 bezig met projecten rondom de conversie van diverse formats (papier, microfilm) naar digitaal. Daarvoor was hij projectleider bij Micros BV, leverancier van software voor cursusadministratie. Bij Document Dialog kan André zijn kennis op het gebied van documentoplossingen verder uitbreiden en expertise opdoen op het gebied van documentgeneratie.


“Document Dialog is echt een kennisorganisatie, onafhankelijk van een leverancier”, aldus André Sleurink. “Zij leveren geen standaardoplossingen, maar kijken specifiek naar de wensen van de klant en leveren maatwerk. Daarin ligt de kracht van Document Dialog en ik ben ervan overtuigd dat de organisatie de komende jaren zich verder uitbouwt. Het is plezierig om die ontwikkelingen van dichtbij mee te kunnen maken.”Rate this post

Print Friendly