Océ-Nederland B.V., toonaangevende leverancier van digitale printsystemen, documentoplossingen en managed services, en BCT Guiding Documents, ontwikkelaar en leverancier van het welbekende Enterprise Content Management Systeem CORSA, zullen een samenwerkingsverband aangaan.

In deze, voor de document management wereld, unieke samenwerking zullen beide leveranciers over en weer hun document gerelateerde software oplossingen en diensten aanbieden in zowel de publieke als private sector. Huidige en nieuwe klanten van Océ en BCT zullen hierdoor makkelijker toegang krijgen tot bewezen oplossingen en diensten voor de totale document keten (vastlegging, verwerking, beheer en communicatie). Daarnaast geeft deze samenwerking invulling aan de toenemende vraag bij organisaties naar een bredere one-stop-shopping relatie met hun huidige leverancier.

Jos Bischoff, operationeel directeur van BCT is zeer verheugd over het aanstaande partnership.”Met het nauwer in contact brengen van de systemen en diensten van Océ ontstaat voor onze CORSA gebruikers een brede op hun eigen behoeftes gerichte oplossing die ze centraal kunnen inkopen”.

Volgens Guido Abbenhuis, Manager Software & Professional Services van Océ-Nederland B.V. past deze samenwerking perfect in Océ’s partnerstrategie met leidende marktpartijen in documentoplossingen. “Océ positioneert zich met haar oplossingen en managed services steeds meer als document partner bij de (middel)grote organisaties in alle marktsegmenten. De bewezen effectiviteit van de BCT oplossingen bij haar klanten is daarom voor ons cruciaal en geeft ons veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

Natuurlijk behouden beide organisaties hun onafhankelijkheid en zullen zowel Océ als BCT afzonderlijk de benodigde kerntechnologieën en diensten verder ontwikkelen.Rate this post

Print Friendly