Breukelen, 6 mei 2009 – Van 28 mei tot en met 27 augustus 2009 organiseert Xerox Nederland een serie compacte, praktische en doelgerichte workshops waarin belangrijke trends en ontwikkelingen worden toegelicht. In een aantal van de sessies wordt ook een specifiek groeiscenario uitgewerkt. Tijdens de verschillende workshops laat Xerox aan bedrijven in de grafische industrie zien hoe ze met behulp van nieuwe technologieën en processen hun kosten kunnen verlagen, inspelen op klantverwachtingen en nieuwe markten aanboren.

 

Volgens een rapport van InfoTrends van april, is de bedrijvigheid in de totale grafische industrie nog nooit zo laag is geweest als in het laatste kwartaal. Ondanks het feit dat digitale printers wel groei laten zien, moeten ook aanbieders van digitaal drukwerk niet afwachten tot de storm geluwd is, maar hun bedrijf aanpassen om te kunnen blijven groeien. “Dat betekent concreet: doe de juiste dingen en doe die dingen juist!”, aldus Jo Van Onsem, algemeen directeur Xerox Nederland. “Het gaat om effectievere communicatie met klanten en efficiëntere bedrijfsvoering. Real Business Live! maakt deel uit van een wereldwijd klantenprogramma en heeft als doel bedrijven inzicht te geven in hoe innovatie kan helpen de concurrentie steeds een stapje voor te blijven. Organisaties die het hardst groeien, blijken de organisaties te zijn die continu innoveren, zeker ook in economisch mindere tijden.”

 

Programma

Het programma van Real Business Live! bestaat uit dertien workshops met verschillende onderwerpen. Tijdens de sessies laat Xerox tastbare resultaten zien, komen experts uit de branche aan het woord en worden door middel van cases praktische suggesties voor resultaatverbetering aangedragen.

 

·         28 mei:           Hoe kan je als (grafisch) bedrijf groeien in een neergaande economie?

·         4 juni:             Web to print: Bent u 24/7 geopend voor de opdrachten van uw klanten?

·         11 juni:           ‘Ontwikkel’ uw onderneming en grijp de kans die de snelgroeiende fotografiemarkt biedt

·         18 juni:           De toekomst van de huisdrukkerij: Van kostenpost naar gewaardeerd bedrijfsonderdeel

·         25 juni:           Winstgevend personaliseren: Return on (Marketing) Investment

·         2 juli:              Duurzaamheid door verantwoordelijk afdrukken

·         9 juli:              Bedrijfsontwikkeling: Groei van digitaal drukken binnen uw onderneming

·         16 juli:            Digitale technieken: Een revolutie in de uitgeversbranche

·         23 juli:            Digitaal bedrukte verpakkingsmaterialen

·         30 juli:            Hoe kan je als (grafisch) bedrijf groeien in een neergaande economie?

·         6 augustus:      De overstap naar digitaal drukken

·         13 augustus:    Veranderingen in klantcommunicatie: De TransPromo-revolutie

·         27 augustus:    Automatisering van het afdrukproces: De sleutel tot meer winstgevendheid

 

Locatie en aanmelden
De Real Business Live! evenementen vinden plaats op het kantoor van Xerox Nederland, De Corridor 5 te Breukelen. Alle sessies starten om 16.00 uur en worden om 18.15 uur afgesloten met een borrel. Meer informatie, gedetailleerde agenda’s en de mogelijkheid tot gratis aanmelding zijn te vinden op www.xerox.nl/rbl.   

 

-xxx-

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Rate this post

Print Friendly